21.000-25.000 TL Monster Abra A5 V20.4.4 Alınır Mı?

KS

BarisT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şöyle söyleyeyim sana o zaman servis ve bakım konusu açısından monster avantajlı ücret alınmıyor 6 ayda bir yaptırırsan yoksa ücret talep ediyorlar fakat bence bakımını kendin dahi yaparsın çok bi zorluğu yok ben donanımdan çok anlamam ben bile yapabildim yani ama tedbirli olman lazım lazım, uzun ömürlülük konusunda monster bence bi tık geride çünkü çok ısınıyor ve gürültülü çalışıyor fanları çok çalışan bi laptop çok da uzun ömürlü olmaz mantıken malzeme kalitesi konusunda asus msi geçiyor bence çünkü klavyelerinden başlayacak olursak merkez aydınlatmalı her tuşa ayrı bi rgb koymuyorlar kasası (klavye kısmı) sert plastik kaliteli plastik ekranın kasası alüminyum alaşımlı asusta felan alüminyum çoğu yerinde kullanılıyor

satılması ayrı dert gerçekten piyasa değeri 23k olan laptopu 20kya zor sattım monster hem kullanımı hem deneyimi hem satışı sıkıntılı bi model kimse yaklaşmak istemiyor bütçeme az daha koyarım en azından beklediğime değer ASUStan MSIdan şaşmayacaksın
Bütçemi gerçekten aşıyorlar o yüzden Acer model olana yöneleceğim.

Hellobytips

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Monster bende ONERMİYORUM.
Kendim seneler once tatsizlik yasamistim ve sonra iade edip msi almistim arada ucurum fark vardi. Daha 1ay icinde bi arkadas satin alip elinden cikarmak icin satti. Kasa kalitesi cok kotu ben aldigimda sticker var diye kasa zarar gordu diye para kesintisi yapmislardi. kendileri bile kabullenmis bir stickerin kasaya zarar verdigini :) Ayrica 1ayda 3kere serviae vermistim sorunu cozmemislerdi. Neyse almak istersen karar senin tabi ama onun yerine dell asus msi tercih edebilirsin.
Abii maks bütçe 50bin laptop önerirmisiniz

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Abii maks bütçe 50bin laptop önerirmisiniz

Bu laptoptan aldik arkadasa 4 5ay once gayet memnun kaldi. Tabi yine de inceleme videolarini izle kullanan diger kisilere danis.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri