Soru Monster Abra A7 V16.2.2 Alınır Mı?

YEET

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İşlemci
Intel Core I7 13700HX
Ekran Kartı
GeForce RTX 5050
Başlıkta da belirtiğim gibi. Bu laptopu bir arkadaşıma alıcaz ama Monster'ın kötü bir marka olduğu söyleniliyor. Açıkçası ben bir sorunla karşılaşmadım. Bende bir laptopu var modelini bilmiyorum ama GeForce RTX 3060 var laptopta. Ve 1.5 yıl oldu sanırım hiçbir sorun olmadı.
Buda laptopun kendisi. Dedim bir konu açayım sizin fikirleri de alıyım. Sizce bu laptop alınır mı?

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
476
Malzeme kalitesi olarak kötü ama performans olarak güzel bir cihaz, düzenli bakım yapılıcaksa alınır. Game Graj Slayer de alınabilir. Birazdaha alt fiyatlara Gigabyte da alınabilir alternatif olarak.

KS

YEET

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Malzeme kalitesi olarak kötü ama performans olarak güzel bir cihaz, düzenli bakım yapılıcaksa alınır. Game Graj Slayer de alınabilir. Birazdaha alt fiyatlara Gigabyte da alınabilir alternatif olarak.
Gigabyte'ta ısınma sorunu olduğu söyleniyor. Game Garaj Slayer da ne biliyim bi endişe var ama. Bide malzeme olarak ne kullanılıyor? Biliyorsanız söyleyebilirmisiniz?

Gigabyte'ta ısınma sorunu olduğu söyleniyor. Game Garaj Slayer da ne biliyim bi endişe var ama. Bide malzeme olarak ne kullanılıyor? Biliyorsanız söyleyebilirmisiniz?
Bide ne önerirsiniz model olarak? Bildiğiniz bu performansı veren laptoplar varmı?

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
476
Birçok bilinen marka tayvanda üretiliyor game garaj dahil, monster ve diğer markalarda üst serilerde ısınmayan yok zaten. İşlemciler güçlü olduğu için aşırı ısınma kaçınılmaz ona yapıcak birşey yok. Monster Game garaj aynı sayılırlar. Hp Victus ve Lenova LOQ harici ne varsa alabilirsiniz.

KS

YEET

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Birçok bilinen marka tayvanda üretiliyor game garaj dahil, monster ve diğer markalarda üst serilerde ısınmayan yok zaten. İşlemciler güçlü olduğu için aşırı ısınma kaçınılmaz ona yapıcak birşey yok. Monster Game garaj aynı sayılırlar. Hp Victus ve Lenova LOQ harici ne varsa alabilirsiniz.
Tamamdır teşekkür ederim. Yani Monster almayalım mı diyorsunuz?

KS

YEET

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Alabilirsin, yorumlarını inceleyin forum sitelerinde.
Birde şu model var.
Model bu.
Laptopta özelleştirmede ben 32GB RAM ve 2TB SSD seçtim. (Nedense -118 TL ile 500GB'tan 2TB a geçebiliyordum ondan seçtim.) Ve bunları yapınca 64.999 TL oldu Laptop. Bunada bakarsan sevinirim.

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
476
Birde şu model var.
Model bu.
Laptopta özelleştirmede ben 32GB RAM ve 2TB SSD seçtim. (Nedense -118 TL ile 500GB'tan 2TB a geçebiliyordum ondan seçtim.) Ve bunları yapınca 64.999 TL oldu Laptop. Bunada bakarsan sevinirim.
Hepsiburada da ucuz casper serisi oradan alınır, mux özelliği olması önemli dahili gpuyu iptal etmeye yarar, ısınma sorunu dışında bir kusuru yok alınır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri