Bence bu monitör yerine AOC, Asus, Wiewsonic gibi markalardan almanızı öneririm.Ekli dosyayı görüntüle 26324
Monster monitörler dikkatımı çekti bütçemde el veriyo sizce monster monitör alınırmı va panel 240hz 1ms dahili hoparlörü var vs.
Bence bu monitör yerine AOC, Asus, Wiewsonic gibi markalardan almanızı öneririm.
Bu monitörü ben kullanıyorum, memnunum. Ancak bütçen sanırım yüksek bence kaliteli panellere bakmanı öneririm.Ekli dosyayı görüntüle 26325
Bu monitör nasıldır ustam
Reis önerdiğin monitör varsa atarmısınBu monitörü ben kullanıyorum, memnunum. Ancak bütçen sanırım yüksek bence kaliteli panellere bakmanı öneririm.
Bütçen nedir?Reis önerdiğin monitör varsa atarmısın
7kBütçen nedir?
Çok teşekkür ederim sağol![]()
AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD FreeSync Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.990,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunları önerebilirim.![]()
ViewSonic Omni VX2428J 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni VX2428J 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni VX2428J 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com