Monster notebook mu asus mu ?

azengin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İkisini de kullanmış biri olarak Asus diyorum. Monster ile Asus arasında ciddi kalite farkı var. İkisinin de teknik özellikleri aynı olduktan sonra kesinlikle Asus.

KS

#Musdii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2 si de i7 ikiside 950mobile 4gb birisi cozunurluk 1366x768 digeri 1920 ile basliyor birisi 2.600 digeri 3000 tl

Monster : 8 gb ram mevcut asus : 4 gb ram mevcut monster de ssd var hdd yok hangisini seceyim hem oyun hem gunluk isler icin ikisi arasinda kaldim yardim edermisiniz

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
monster :) laptop oyun içinse monster rog alien gibi markalar akar. asus rog olsa tamam diyebilirdim yine de özelliklere bakmak lazım ama bu ikisi arasında düşünme bile. ki zaten özellikler de monsterda daha iyi.

KS

#Musdii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Özellik olarak 

Monster de ssd var hddli olanı bitmiş üretilmeyecek artık

Özellik olarak baktiğim da ikisi de aynı monster alanların yarisi pişman kusurlu ürün var ondan tekrar tekrar soruyorum da kusura bakmayın

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
ssd hiç kullandın mı bilmiyorum ssd kullanan bir daha hdd ye dönmez zorda kalmadıkca. ssd çok etkiliyor sistemi. bu yuzden zaten olmalıydı. Ayrıca özellik olarak aynı değiller monster daha iyi. Burada kimse sana sorun yaşamayacağının garantisini veremez teknolojik ürün şanstır. kimi memnun kalır kimi sorun yaşar. düşün aynı telefon var biri zırt pırt serviste diğeri 5 yıldır takır takır. bunun gibi. kagıt üzerinde monster akar.ayrıca gaming oldugundan sogutucu sistemi daha saglam.

KS

#Musdii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ruroini hocam optik sürücüsü neden yok bu monster da ?
Asus alacaktım da usb 3.0 yokmuş :) cd / dvd nereden takacağız bunun için harici optik var özelleştir den ben bu 3 k notebook zor alacağım yardimci olurmusun var mı yok mu diye

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
özellikler arasında yoksa ekstra ekleniyorsa extra para demk farka bak eğer cok yoksa eklet.bi sürücü için değiştirilmez monster. he çok mu lazım bence değil zaten hep usb kullanıyoruz artık.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri