Telefon tutma aparatı, analog hassasiyeti ve kablosuz olduğundan bunu almayı düşünüyorum fakat LT ve RT tuşlarında çok fazla ölü bölge olduğu söyleniyor. Şu anda bende bulunan Snopy Rampage sg-r218'e kıyasla ölü bölge oranı nasıldır?
Şu anki modelde bile ölü bölge çok var. Zaten alacağım gamepad davet et kazandan bedava aldığım mouse'u satıp almayı düşünüyorum.Kesinlikle elinizde ki modele göre daha azdir. Monster fiyatina göre iyi is cikariyor ama denemek lazim. Rampage sg-r218 ile arasinda ki fiyat farki 2 katindan biraz fazla iyi olmak zorunda zaten
Açıkçası xbox gamepad almanızı öneririm.Telefon tutma aparatı, analog hassasiyeti ve kablosuz olduğundan bunu almayı düşünüyorum fakat LT ve RT tuşlarında çok fazla ölü bölge olduğu söyleniyor. Şu anda bende bulunan Snopy Rampage sg-r218'e kıyasla ölü bölge oranı nasıldır?
Arada 1000TL fark varAçıkçası xbox gamepad almanızı öneririm.
Ama monster nasıl bilmiyorum.
F710 bağlantı sorunları var. Ergonomi olarak da bana göre iyi değil. Sanırım telefonda da çalışmıyor. Msi Gc20 v2 var ancak kabloluXbox pahali en guzeli de o zaten. Logitech MSI in var hocam onlara bakanilirsiniz. Arkadasim Logitechinkini almisti forza da falan kullanmak icin direksiyona butce yetmeyincen bi sorun yasamadi. YouTube da detayli inceleme videolari vardir.