MONSTER trendyol'da neden ucuz ?

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Arkadaşlar Monster Tulpar T7 20.5 almaya karar verdim.Kadiköyde oturuyorum gidip alıcaktım ama internete bakınca fiyat farkı dikkati mi çekti sizce neden böyle ? Gidip alsam bir şey yapabilirler mi sizce ? Birde valorantta kaç fps alır sizce en düşük ayarlar 1080p de
1669127276596.png
1669127290695.png

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
fiyat farkı neden var dersen birincisi trendyolda indirime girmiş
ikincisi monster kendisine ait garanti veriyor

kaançiçk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
gidip alırken bir şey yaparlarm'dan kastınız indirim ise hayır ve valorantta 400-500 fps üzerini çok rahat alır lakin ekranı 144hz olduğundan sabit 144 fps deneyimi yaşarsınız

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
gidip alırken bir şey yaparlarm'dan kastınız indirim ise hayır ve valorantta 400-500 fps üzerini çok rahat alır lakin ekranı 144hz olduğundan sabit 144 fps deneyimi yaşarsınız
hocam ben birde 240hz monitör alıp typecden bağlamayı planlıyorum sizce olur mu ?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Bazen diğer mağazalarda başka sitelere özel indirim yapıyorlar. Online ve siteye özelse yardımcı olamayabilirler.
Fps olarak yüksek ayarlarda ekran hızından fazla olacaktır.

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Monster alacaklara söylediğim tek şey var uzak durun 1 yıl iade ettirmek için uğraştım o süreçte hem psikolojik hem bedenen hem maddi olarak zarar gördüm başka markalarıda araştırmanı tavsiye ederim diğer markalara göre ucuz olması hoş gözüküyor ama hiçte öyle değil

KS

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Monster alacaklara söylediğim tek şey var uzak durun 1 yıl iade ettirmek için uğraştım o süreçte hem psikolojik hem bedenen hem maddi olarak zarar gördüm başka markalarıda araştırmanı tavsiye ederim diğer markalara göre ucuz olması hoş gözüküyor ama hiçte öyle değil
kanka 3060 lı bir laptop alıcam ne alıyım ? max 27-28k verebilirim

Eleketronik ve haberleşme mühendisliğindeyim 3060 lazımmış render alıyormuşuz birde ben valorant oynuyorum

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Monster'dan uzak dur diyorum çünkü 1 yıl içinde klavye soyuldu fanlar bozuldu klavye bozuldu Pc dondu, Oyunlarda FPS 10'lara kadar düştü ve ısı 100 derecelere kadar çıktı klavyeye dokunamayacak kadar ısınıyordu yani hiç bir şekilde ben rahat kullanamadım hep problem yaşadım

Benim kuzenim mimarlık okuyor aynı zamanda almıştık bilgisayarları oda o asus rog aldı 15k'ya RTX 2060 ben Monster aldım 15k'ya tuplar t7 v21.2 RTX 2070'li olan ben 1 yıl iade ettirmek için uğraştım o mimarlık okuduğundan renderda aldı oyununu da oynadı hiç bir sıkıntısınıda yaşamadı Asus roglara bakabilirsin

Püff ben fiyatlara biraz baktım 3050Tİ olanları var 21k'ya trendyolda ama 3070 olanlar yani en az 40k buluyor sen istersen yine bir incele ben çok incelemedin fiyatları

Çünkü 25k vereceksin az para değil sorun yaşadığın zaman gerçekten çile paranla rezil olmanı istemem beni zamanında çok uyardılar alma etme diye almıştım servisine güvenip serviside yanımda durmadı eğer en sonda kabul etmeselerdi tüketici mahkemesine kadar gidecekti durum şükür o kadar uzamadı şimdi masaüstü Pc topladım çok şükür yoksa öbür türlü hala bilgisayar sahibi değildim belkide :-(

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Ofis de ve diğer şirketlerde aşağıdakini kullanıyoruz.
Aşağıdaki daha önemli ama hiç kullanmadım;

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Arkadaşlar Monster Tulpar T7 20.5 almaya karar verdim.Kadiköyde oturuyorum gidip alıcaktım ama internete bakınca fiyat farkı dikkati mi çekti sizce neden böyle ? Gidip alsam bir şey yapabilirler mi sizce ? Birde valorantta kaç fps alır sizce en düşük ayarlar 1080p de
Ekli dosyayı görüntüle 11602Ekli dosyayı görüntüle 11603
Merhaba Trendyol da ki satıcı da monster yani bir sakıncası yok aynı garantiyi sağlayacaktır. Kasım ayı indirimleri itibariyle belki trendyol biraz senden biraz benden deyip ürünü bu fiyata indirmiştir eğer birebir ürün içeriği aynı ise o zaman trendyol dan alabilirsiniz bunda karar kıldıysanız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri