Motor Almak Istiyorum Yardım

oylesinebirikrdsm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hocam öncelikle iyi günler motor almak istiyorum ama çok arada kaldım yardım edermısınız

-RKS R250 almak istiyordum en basta ama biraz baktıktan sonra parça sorunu+ servis sorunu varmış

-cfmoto 250SR sonra bunu düşünmeye başladım ama bunda da hemen hemen aynı sorunlar varmış birçok şikayetleri var yani

-Bajaj psular R200 şuan bunu almayı duşunuyorum

başlangıç motoru olarak duşunuyorum tavsiyere ve önerilere açığım şimdiden teşekürler

fikrettr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Bajaj markasını öneriririm bu saydığın markalar arasında en az parça sorunu yaşayacağın markadır ayrıca hint markası çinlilerden iyidir en azından bence

TVS apache 200 modelini de önerebilirim

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Hint ve Çin menşei motorlardan uzak durmalısın. Hint menşei sağlam motorlar arasında sadece Bajaj Pulsar var bunu alabilirsin tabiki. Diğer hint menşei motor modellerinde çok sıkıntı var özellikle spor modeller de : Debriyaj kolu hemen kırılıyor, vites boşa zor geçiyor, bazen kontak çalışmıyor, bazen başka motorun kontak anahtarı bir başka motoru çalıştırıyor vs vs. Dikkatli olun. Şimdiden hayırlı olsun.

arthur12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hint ve Çin menşei motorlardan uzak durmalısın. Hint menşei sağlam motorlar arasında sadece Bajaj Pulsar var bunu alabilirsin tabiki. Diğer hint menşei motor modellerinde çok sıkıntı var özellikle spor modeller de : Debriyaj kolu hemen kırılıyor, vites boşa zor geçiyor, bazen kontak çalışmıyor, bazen başka motorun kontak anahtarı bir başka motoru çalıştırıyor vs vs. Dikkatli olun. Şimdiden hayırlı olsun.
Boş vitese geçerken evet zorluyor ama ülkenin geneli bajaj markasından memnun görüyorum belkide maddi olarak alınabilecek bir motor olabildiğindendir.

fikrettr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Boş vitese geçerken evet zorluyor ama ülkenin geneli bajaj markasından memnun görüyorum belkide maddi olarak alınabilecek bir motor olabildiğindendir.
Doğru hocam bu ekonomide motor almak bile insanı elli defa düşündürüyor.

KS

oylesinebirikrdsm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
evet hocam o anahtar konusu cok sıkıntı yanı çalınma riski fln var dediğiniz gibi onun anahtar girişini değişemiyormuytum acaba

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
arada kaldım uzun yol yapmayı da dusunuyorum acıkcası rs200 uzun yol ıcın top speed bıraz az kalıyor ama parçasızlıktan iyidir glba
RS200 İle uzun yola çıkanlar var çok sorun çıkarmaz ama belirli periyotlarda mola verip motor yağının biraz soğumasını beklemeniz lazım, uzun yol tecrübesi biraz farklı sürekli top speed red line modunda gidicekseniz düzenli olarak mola vermeniz önemli.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri