MOUSE DA DAHİL TÜM TUŞLARDA KASMA

arda özbay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2 gündür bilgisayarımda bir tuşa basılı tutunca macro gibi oluyor yani br oyunda tab la menü açılıyorsa taba basılı tutunca menü HIZLI BİR ŞEKİLDE sürekli açılıp kapanıyor aynı FPS VE 2D   VB. OYUNLARDADA HAREKET EDİNCE KASAR GİBİ İLERLİYOR, DURUYOR, İLERLİYOR, DURUYOR klavyemden ötürü bir şey değil mausemdede aynı şekilde arada sırada 2 , 3 tuşa basılı tutunca ekran dalgalanıyo (BU NADİR OLUYOR) her tuşta heçerli bu ve bilgisayarımın özellikleri gayet iyi lütfen düzeltmeme yardım edin

KS

arda özbay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Expert' Alıntı:
sadece bi oyunda mı oluyor

hayır, her oyunda 
internetteki şeylerde dahil klavyenin macrosu var ama onla alakalı değil mousemdede aynı şekilde mesela konuşma programında bas konuşla konuşuyorum tuşa basılı tutuncada arkadaşlarım sesimin kesilerek geldiğini söylüyor

KS

arda özbay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Expert' Alıntı:
arama yerine cmd yaz sağ tıla yönetici olarak çalıştır CHKDSK C: / R yaz enter de ya E harfi yada Y harfi onayı sorar sana bunlardan hangisini sorarsa onu yaz enterde sistemi yeniden başlat tarama yapsın sisteminde sorun varsa düzeltecektir

teşekkürler abi de klavyeden ötürüymüş arkadaşım Fn + Q yap dedi yaptım düzeldi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri