Mouse Icin Yardım

utkuAA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
herkese merhaba beyaz bir mouse alacagım ve 4 secenek belirledim ;

secenekler bunlar sizce hangisi almam daha mantıklı ve yararlı olur cevaplarınızı bekliyorum

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
bunu biliyorumda ısık hic yok ya obur esyalarda oldugu icin bundada olmasınınız istiyorum oyuzden bakmadım buna
Hocam arasında hangisinin özellikleri daha iyi çok iyi bilmem yani sensörü falan ama bende aerox 3 beyas var kablolu hem çok hafif hem plastiği çok kaliteli ele oturuyor skatezleri çok iyi akıyor rgb dende çok iyi ben olsam aerox 3 wireles alirim

KS

utkuAA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
Hocam arasında hangisinin özellikleri daha iyi çok iyi bilmem yani sensörü falan ama bende aerox 3 beyas var kablolu hem çok hafif hem plastiği çok kaliteli ele oturuyor skatezleri çok iyi akıyor rgb dende çok iyi ben olsam aerox 3 wireles alirim
evet bende aerox alacam sanırım ama kablolu mu alsam kablosuz mu ona karar veremedim hem arada 1.000tl fark var hemde wireless olanın icinden cıkan 2.4ghz alıcı type c uclu ama benim pc de de ondan yok napsam bilmiyorum

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
evet bende aerox alacam sanırım ama kablolu mu alsam kablosuz mu ona karar veremedim hem arada 1.000tl fark var hemde wireless olanın icinden cıkan 2.4ghz alıcı type c uclu ama benim pc de de ondan yok napsam bilmiyorum
Ya hocam ben kablosuzu ne yapicam diye düşündüm kasayi masanin ustune koyacam ha kablolu ha kablosuz dedim o yüzden yani yerde olsa belki zorluk çekebilirsinde kablosuda çok uzun istersen fotoğraflarını atabilirim senin için

KS

utkuAA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
Ya hocam ben kablosuzu ne yapicam diye düşündüm kasayi masanin ustune koyacam ha kablolu ha kablosuz dedim o yüzden yani yerde olsa belki zorluk çekebilirsinde kablosuda çok uzun istersen fotoğraflarını atabilirim senin için
benim kasada masa üstünde zaten

KS

utkuAA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
herkese merhaba beyaz bir mouse alacagım ve 4 secenek belirledim ;

secenekler bunlar sizce hangisi almam daha mantıklı ve yararlı olur cevaplarınızı bekliyorum
su anda razer basilisk v3 pro ve aerox 3 arasında gidip geliyorum sizce hangisi veya farklı öneri var mı

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Ben Aerox 5 aldım 5 6 ay da garantilik oldu 😂 Şuan rival 3 ve rival 5 var. Rival 5 daha sağlam çıktı 2.5-3 yıl oldu ama skatezleri biraz gitti. Rival 3ü yeni aldım. Aeroxtan soğudum hemen bozulduğu için. Ama garantisi çok iyi steelseriesin 0 ile değişim veya iade yapıyorlar uğraştırmadan.

KS

utkuAA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
bir sorum olucak acaba bilen varsa soyleyebilir mi ; steelseries aerox 3 wireless da icinden cıkan 2.4 ghz dangle usb c ucu cıkıyo gibi ama benim kasada ondan yok alsam nasıl kullanacagım bilen varsa yazsın lü
tfen

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri