İkiside kötüSteelseries rival 600
Logitech g402
Arkadaşlar hangi mouse almayı tavsiye edersiniz neden
Endgame gear xm1r800 felan
Endgame çok pahalı bütçemi çok aşıyorEndgame gear xm1r
Kablosuz istersen razer orochi v2
Hyperx Haste
Önerim endgame, ön yargılı yaklaşıyorsan zamanında tenzde kullandı
Ben hyperx haste modelini kullanıyorum soruları sorabilirsinizEndgame çok pahalı bütçemi çok aşıyor
Kablosuz mouseye ihtiyacım yok
Hyperx bilmiyorum delikli mouse kullanmadım daha önce ön yargılarım var
Macro varmıBen hyperx haste modelini kullanıyorum soruları sorabilirsiniz
Endgame stokta kalmamış 900 tlydi öyle 2000 lira etmez zaten
Macro dediğiniz şey auto clicker ise onu zaten uygulama ile yapabiliyorsunuzMacro varmı
Benim önerdiğim mouseların iyi ve kötü yanları nelerdirMacro dediğiniz şey auto clicker ise onu zaten uygulama ile yapabiliyorsunuz
Eğer ki macro tuşu ise var
AğırlarBenim önerdiğim mouseların iyi ve kötü yanları nelerdir
Şuanda hyperx iyi gibi geldi başka önerebileceğin mouse varmı yoksa hyperx i alayımmıAğırlar
Kronik sorunlular
Skatezleri ptfe değil
Sensörleri aşırı eski
Kabloluru paracord değil
Switchleri kötü
Fiyatının yarısını bile hak etmiyor
Alabilirsin hyperx eline oturuyorsaŞuanda hyperx iyi gibi geldi başka önerebileceğin mouse varmı yoksa hyperx i alayımmı
Birşey daha sormak istiyorum klavye olarak asus rog strix tkl klavye alınırmı indirimler ile 1200 denk geliyorAlabilirsin hyperx eline oturuyorsa
Hangi modeli? Alınabilir o fiyataysaBirşey daha sormak istiyorum klavye olarak asus rog strix tkl klavye alınırmı indirimler ile 1200 denk geliyor
Deluxe , başka bi arkadaşla konuşuyorum 2. El olarak bu klavyeyide satın alabilirimHangi modeli? Alınabilir o fiyataysa
Yani fiyatı düşündürdü bir sorunu olabilir ama sıkıntısızsa alınırDeluxe , başka bi arkadaşla konuşuyorum 2. El olarak bu klavyeyide satın alabilirim
Fiyat olarak 1400 1500 bişey dedi
Yardımların için teşekkürler Hyperx pulsefire haste değilmi mousenin tam ismiYani fiyatı düşündürdü bir sorunu olabilir ama sıkıntısızsa alınır
Rica EderimYardımların için teşekkürler Hyperx pulsefire haste değilmi mousenin tam ismi