mouse ped önemi

erayberkturkay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
arkadaşlar merhaba tekrar dan ben sadece lol oynuyorum razer deathadder essential aldım daha 1 ay bile olmadı ama sanki artık fareyi lol de çeviremiyormuşum gibi bi his veriyor mouse ped önemi cidden önemli midir acaba oyun falan oynayamıyorum artık cidden performans arttırıcı bir mouse ped öneriniz var mıdır mouse ped önemli mi

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Oyun performansı için gerekli, günlük kullanım için zorunlu değil ama büyük rahatlık. Bazı fareler zaten her yüzeyde çalışamıyor. Kullahılan dokuya ve fareye göre yüne zorunluluk olabiliyor.

KS

erayberkturkay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Oyun performansı için gerekli, günlük kullanım için zorunlu değil ama büyük rahatlık. Bazı fareler zaten her yüzeyde çalışamıyor. Kullahılan dokuya ve fareye göre yüne zorunluluk olabiliyor.
hocam dediğim gibi razer deathadder essential kullanıyorum fareyi çok rahat hareket ettirmek istiyorum önerin var mıdır bana çok yardımın dokunur bu konu da

Aloncy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
hocam dediğim gibi razer deathadder essential kullanıyorum fareyi çok rahat hareket ettirmek istiyorum önerin var mıdır bana çok yardımın dokunur bu konu da
Bütçe belirtmemişsin eğer iyi birşey almak istiyorsan klassenin longteng pad leri var baya övülüyor yt den videolarını izleyebilirsin 350-400tl fiyat bandında

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Ben bloody kullanıyorum memnunum. 2 arkadaşımda steelseries kullanıyor onlarda çok memnun. Bütçenize ve zevkinize uyananı seçebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri