Hocam bende de aynı durum söz konusu. 6700 XT kullanıyorum. Web'de gezerken değil de daha çok FM oynarken alt tabtan döndükten sonra 2 sn kadar mouse ve ekran donuyor sonra kendine geliyor. (Çok nadir de olsa webde gezerken de oluyor) Çözümünü ben de hala bulamadım. Olur da çözüm bulursan bilgilendirirsen sevinirim.Oyundayken Olmuyor Ama Normal Bir Şekilde Sitelerde Gezerken Mouse Ve Ekran 5-10 Sn Donuyor Ve Devam Ediyor Sizce Çözümü Nedir? Bunu Her Zaman Yapmıyor Bazı Günler 1-2 Kere
Ekran Kartı : Rx6700
Hocam Driverim Güncel Değilmiş Yeni Güncelleme Gelmiş Onu Yaptım Yaklaşık 5 Saattir Falan Olmadı Sonradan Tekrar Olur Mu Bilmiyorum Ama Güncellemeleri Kontrol Etmeniz İyi OlurHocam bende de aynı durum söz konusu. 6700 XT kullanıyorum. Web'de gezerken değil de daha çok FM oynarken alt tabtan döndükten sonra 2 sn kadar mouse ve ekran donuyor sonra kendine geliyor. (Çok nadir de olsa webde gezerken de oluyor) Çözümünü ben de hala bulamadım. Olur da çözüm bulursan bilgilendirirsen sevinirim.
Hocam driverları düzenli olarak kontrol ediyorum da bilerek güncellemiyorum çoğu zaman. Amd'de arada sorun olabiliyor çok ekstrem bir durum olmadığı sürece eski stabil çalışan versiyonda kalıyorum. Olmadı ben de günceller bir bakarım.Hocam Driverim Güncel Değilmiş Yeni Güncelleme Gelmiş Onu Yaptım Yaklaşık 5 Saattir Falan Olmadı Sonradan Tekrar Olur Mu Bilmiyorum Ama Güncellemeleri Kontrol Etmeniz İyi Olur
Normalde 4-5 Gün Önceye Kadar Bir Şey Yoktu 3 Gündür Başladı Bugün Farkettim Güncelleme Olduğunu Şuanlık Düzeldi Gibi Denemenizde Fayda VarHocam driverları düzenli olarak kontrol ediyorum da bilerek güncellemiyorum çoğu zaman. Amd'de arada sorun olabiliyor çok ekstrem bir durum olmadığı sürece eski stabil çalışan versiyonda kalıyorum. Olmadı ben de günceller bir bakarım.