uzatma kablosunu kullanıyor musunglorious model o wireless minius mouse aldım daha 2 ay bile olmadı gaming gen.tr den aldım
valorant oynarken mouse bi anda takılıyor kasıyor gibi oluyor nedeni nedir ve ne yapmalıyım
evet kullanıyorum monitörümün altında mouseye yakın duruyoruzatma kablosunu kullanıyor musun
şuanlık sadece valoda yaşadım onun dışında yaşamadımsadece valorant ise valorant kaynaklı olabilir
kasada arkadakı usb portuna takıma öndekilere tak bende haste var arka portlara takınca bende de kasma gibi oluyo ama ön portta sorunsuzşuanlık sadece valoda yaşadım onun dışında yaşamadım
tamamdır denerim teşekkürlerkasada arkadakı usb portuna takıma öndekilere tak bende haste var arka portlara takınca bende de kasma gibi oluyo ama ön portta sorunsuz
saf girdi süresini açar mısınşuanlık sadece valoda yaşadım onun dışında yaşamadım
açıyımsaf girdi süresini açar mısın
knk sorunu çözebildin mi bendede aynı sıkıntı varglorious model o wireless minius mouse aldım daha 2 ay bile olmadı gaming gen.tr den aldım
valorant oynarken mouse bi anda takılıyor kasıyor gibi oluyor nedeni nedir ve ne yapmalıyım