Mousemi Bilgisayarım Görüyor Ama Çalışmıyor

bangpowa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
atk blazing sky duckbil model mousem var 25 aralık 2025 tarihinden beri gayet memnun şekilde kullanıyorum fakat şu son 3.4 gündür yayın izlerken veya bilgisayar uyku moduna girdikten sonra bağlantıs gidiyor ne kablolu nede kablosuz hiç bir şekilde bağlantı kuramıyorum şarjla alakalı bir durum değil boş zamanlarda genelde şarjda bırakıyorum bağlantı kendi kendine 3.4 saat sonra veya daha kısa sürede geliyor anlamadım uygulamasını indirdim bir kaç
şey denedim ama sorunum düzelmedi yardımcı olabilecek birileri varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
Bu tür markaya bağlı özel sorunlarda ancak aynı modeli kullananların çözüm için denedikleri
veya
aynı üreticinin diğer mouse modelleri için verilen çözüm önerilerine bakmakta fayda var.

Önce yapılmadı ise firmware güncellemesi yaparsınız....

ATK F1 Ultimate takılıyor/bağlantı kopuyor
Bbu modeli için çözüm önerileri ancak REDDİT te görülüyor.
Bi göz atın:

KS

bangpowa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bu tür markaya bağlı özel sorunlarda ancak aynı modeli kullananların çözüm için denedikleri
veya
aynı üreticinin diğer mouse modelleri için verilen çözüm önerilerine bakmakta fayda var.

Önce yapılmadı ise firmware güncellemesi yaparsınız....

ATK F1 Ultimate takılıyor/bağlantı kopuyor
Bbu modeli için çözüm önerileri ancak REDDİT te görülüyor.
Bi göz atın:

firmware ayarını wraith de söylemişti uygulama indirip yaptım ancak yinede sorun yaşadım ve az önce farkettim dongle takınca pc algılıyor kabloyu mouseye takınca herhangi bir bağlantı veya ses göremiyorum

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
Kablolu mod için Bios ayarlarından sistem uykuda iken güç açık kalsın ya da kapalı kalsın ayarını bulup denemelisin. Sistem uyku modunda Biostan kablolu mod için Usb gücü açık kalsın die ayarlayıp denersen ve çalışırsa sorun Bios ayarları ile ilgili demektir. Aynı şekilde bluetooth ya da başka bağlantı ayarı içinde deneyebilirsin.

KS

bangpowa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Kablolu mod için Bios ayarlarından sistem uykuda iken güç açık kalsın ya da kapalı kalsın ayarını bulup denemelisin. Sistem uyku modunda Biostan kablolu mod için Usb gücü açık kalsın die ayarlayıp denersen ve çalışırsa sorun Bios ayarları ile ilgili demektir. Aynı şekilde bluetooth ya da başka bağlantı ayarı içinde deneyebilirsin.
o açık uyku modunda klavye rgbleri açık kalıyor normal zamanda da uyku modunda kullanbiliyordum şu 2.3 gün ne olduysa

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri