Mousepad Alınır Mi

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
yog

aqua control 2 amazon

KS

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
E sporcuların kullandığı mouse pad diye reklamları var ne kadar dogru bilmiyorum kalitelimidir

yog

aqua control 2 amazon
o control mu speed mi oluyor kanka

KS

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
@Greewe X-Raypad Aqua Control 2 AC2 Oyun Mouse Pad, Mükemmel Hız ve Kontrol Özelliğine Sahip Ultra Yüksek Hassasiyetli Mouse Pad, Tutarlı X ve Y Kayma, Düşük DPI Gereksinimli Fps Oyuncular için Tasarlandı https://amzn.eu/d/3UfSNTF

Klasse mi iyidir aqua mu hocam hangisini alim

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
KS

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
mouse naptın ne aldin klawye yi fln

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
@Greewe X-Raypad Aqua Control 2 AC2 Oyun Mouse Pad, Mükemmel Hız ve Kontrol Özelliğine Sahip Ultra Yüksek Hassasiyetli Mouse Pad, Tutarlı X ve Y Kayma, Düşük DPI Gereksinimli Fps Oyuncular için Tasarlandı https://amzn.eu/d/3UfSNTF

Klasse mi iyidir aqua mu hocam hangisini alim
Aqua, klassenin zaten aqua replikası ürünleri var.
Klasse hızlı aşınır aqua al

tunq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
hocam gayet iyi bir mousepad içiniz rahat olsun, beğenemezseniz amazon 30 gün iade alıyor
içime sindi aslında ama forumlara falan baktım hepsinde siz varsınız :D detaylı bi inceleme arıyorum sadece ve cashback kupon vesaire varmı diye bakıyorum hepsiburadada falan satılsa iyi olurdu valla

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
içime sindi aslında ama forumlara falan baktım hepsinde siz varsınız :D detaylı bi inceleme arıyorum sadece ve cashback kupon vesaire varmı diye bakıyorum hepsiburadada falan satılsa iyi olurdu valla
amazon daha güvenilir, o kadar fazla yerde var mıyım ya ahahaha

tunq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
amazonun güvenilirligine bisey diyemem tabi ama nays ile bişeyler yaparım diye öle başka yerlere baktım ama bulamadım

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
amazonun güvenilirligine bisey diyemem tabi ama nays ile bişeyler yaparım diye öle başka yerlere baktım ama bulamadım
fiyatı zaten yurtdışı fiyatına göre uygun, 30 dolar ürünün 552 lira olarak kalması büyük mucize

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri