MousePad Önerisi

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
250₺ bütçe belirledim. Boyut olarak laptopla kullanacağım için 30x25 ile 30x50 aralığında istiyorum.

Ninjutso Sora alacağım. Hakkını veren bir model istiyorum. Rgb olmaması şart.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
250₺ bütçe belirledim. Boyut olarak laptopla kullanacağım için 30x25 ile 30x50 aralığında istiyorum.

furkandemirci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39

hocam selamlar daha 1 hafta önce sora aldım ve bu kadar hafif bir mouse kullanmamıştım. g300s den geçtim ve yok gibi bişe wraith espordan aldım orada satılan cam mousepadlar sizin için çok güzel olabilirdi ama hem bütçeniz düşük hem de laptop için öyle bir şeye gerek yok. kendim steelseries qck 3xl kullanıyorum ama sanki tam performans veremiyor gibi hissediyorum oyunlarda skatezlerine göre bir seçim yapmak iyi olabilir

https://www.trendyol.com/glorious/xl-mousepad-p-90523971 şuna bakabilirsiniz

veya biraz daha bütçe ayırıp şuna da bakabilirsiniz skateze daha çok uyuyor sanırım

KS

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
hocam selamlar daha 1 hafta önce sora aldım ve bu kadar hafif bir mouse kullanmamıştım. g300s den geçtim ve yok gibi bişe wraith espordan aldım orada satılan cam mousepadlar sizin için çok güzel olabilirdi ama hem bütçeniz düşük hem de laptop için öyle bir şeye gerek yok. kendim steelseries qck 3xl kullanıyorum ama sanki tam performans veremiyor gibi hissediyorum oyunlarda skatezlerine göre bir seçim yapmak iyi olabilir

https://www.trendyol.com/glorious/xl-mousepad-p-90523971 şuna bakabilirsiniz

veya biraz daha bütçe ayırıp şuna da bakabilirsiniz skateze daha çok uyuyor sanırım
Öneri için teşekkürler. Ancak henüz oyun odaklı olmadığım için bütçemi aşan bir mousepad almak istemiyorum. Glorious mousepadi düşüneceğim.

razer model sade oluşuyla daha çok ilgimi çekti. Almayı düşüneceğim. Son seçenekler arasında tercih yapacağım. Teşekkürler.
Öneri;
ilk akla gelen zaten bu model oluyor 😂 Steelseries ürünlerini çok kullandım 3xl prism/ xl qck edge/ moir xxl. Razer ürünün bundan daha iyi olduğunu biliyorum doku karakterleri benzer. Teşekkürler öneri için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri