Hocam sadece kutusu gelmiyor.Amd Ryzen 5 5600 işlemci satın aldım işlemcinin Yanında MPK İbaresi Bulunuyor. Kutulu Modelden 300 TL uyguna aldım kalan parayla Kule tipi fan almak için
Kutulu ile arasında Performans Farkı varmıdır Sorun çıkarırmı ?
MPK/TRAY işlemciler için böyle bir duyum aldım (Amd tarafından garantisi olmayan silikonları zayıf ve O.C değerleri düşük işlemcilerdir) Bu bilgi doğrumudur?Hocam sadece kutusu gelmiyor.
Hocam valla tek bildiği kutusuz olduğu ilk defa duyuyorum.MPK/TRAY işlemciler için böyle bir duyum aldım (Amd tarafından garantisi olmayan silikonları zayıf ve O.C değerleri düşük işlemcilerdir) Bu bilgi doğrumudur?
yanlış bilgi dimiHocam valla tek bildiği kutusuz olduğu ilk defa duyuyorum.
Bence yanlış bilgi diğer arkadaşlara da sorarsın istersen.yanlış bilgi dimi
tray işlemciler toplu bir şekilde alındığından kutuları olmayan işlemcilerdir tepsi tarzı bir kutuda çoklu şekilde bulunurlarMPK/TRAY işlemciler için böyle bir duyum aldım (Amd tarafından garantisi olmayan silikonları zayıf ve O.C değerleri düşük işlemcilerdir) Bu bilgi doğrumudur?
Kutulu modelle arasında Performans farkı varmıdır?tray işlemciler toplu bir şekilde alındığından kutuları olmayan işlemcilerdir tepsi tarzı bir kutuda çoklu şekilde bulunurlar
hayır yokturKutulu modelle arasında Performans farkı varmıdır?
yokturKutulu modelle arasında Performans farkı varmıdır?