Soru Ms SSD Kutu İçinde Sabitlemek İçin Vida Çıkmıyor Muydu?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Normal şartlar da M2 SSD kutu içinden ana karta sabitlemek için vida çıkmıyor muydu? Arkadaşlar normal şartlar da çıkması lazım.

efe KIPKINER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Benim ana karta takılı bir vida yok.
Normalde anakart üzerinde gelir onu sabitlemeye yarayan aparat, ben de anakart kutusunu atmıştım bulamamıştım o yüzden, internetten sipariş edebilirsin veya bilgisayarcıların bazılarında bulunuyor onlar da anakartın üzerinden veriyorlar, ayrıca üretilen bir şey değil. Çok basit ufak bir şeye 50tl vermiştim içim acımıştı :D
benimkine vida uygun olmadığı için plastik aparat almıştım

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
M2 montaj vidaları SSD kutusundan çıkmaz anakartin kutusunda olur anakarta takılı olarak da gelebilir yedek olarak da kutudan çıkar bazı Asus model giriş seviye Anakartlarda mandal şeklinde de olabiliyor

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
İşte sorun burada benim ne ana karta takılı nede ana kart kutusu var ben kasayı mağaza üzerinden satın aldığım için kutu vermediler bana o zaman mecburen alacağım.

@Maethril_ @Kürşat Kütükçü
Gençler bir şey soracağım şimdi her ana karta peki M2 SSD vidası uyar mi? Yoksa farklı mi? Oluyor bu durum.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
İşte sorun burada benim ne ana karta takılı nede ana kart kutusu var ben kasayı mağaza üzerinden satın aldığım için kutu vermediler bana o zaman mecburen alacağım.

@Maethril_ @Kürşat Kütükçü
Gençler bir şey soracağım şimdi her ana karta peki M2 SSD vidası uyar mi? Yoksa farklı mi? Oluyor bu durum.
M2 vidaları Universal oluyor anakartin resmini atabilir misin sistemde takılı olabilir sıkıntı yok

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
72 Lira nedir ya vermeyin şuna o parayı. Anakartın içerisinde çıkar genelde M2 lerin içinde sabitleme vidası çıkmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri