MSI 23.6 Monitör IPS vs VA Panel Hk.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Arkadaşlar merhabalar,
İki monitör arasında kaldım curved istediğim için 1nci linkteki ürün daha çok hoşuma gitti. Fakat herkes bu para verilmez VA panele flat modeli var IPS aynı paraya diyorlar 3800e kararsız kaldım. Bizde sizlere danışmak istedim. 3060 ekran kartında kullanacağım eğer sistem alırsam fiyatlar artmadan kenarda dursun istiyorum.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Tabiki 2. linkdeki monitör daha mantıklı. Hem 170hz hem ıps. Fiyat farkıda yok.

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Arkadaşlar merhabalar,
İki monitör arasında kaldım curved istediğim için 1nci linkteki ürün daha çok hoşuma gitti. Fakat herkes bu para verilmez VA panele flat modeli var IPS aynı paraya diyorlar 3800e kararsız kaldım. Bizde sizlere danışmak istedim. 3060 ekran kartında kullanacağım eğer sistem alırsam fiyatlar artmadan kenarda dursun istiyorum.

kesinlikle 2. hocam , 1. olanı alırsanız ghostingden gözünüz bozulabilir :D hem ips renk kalitesi olarak efsane birşey kesinlikle ips monitörden şaşmayın

Arkadaşlar merhabalar,

1. olanın eksileri : va panel + kavisli + 144 hz yani düşünmeden 2. olanı satın alın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri