Cok iyi fiyat ihtiyaci olan direk alsin stok kalmaz
Akakce de min 3450tlNormalde ne kadar ki
Kasama sigmiyor sığsa suan alirdim. 260mmler bu fiyata ve msi gayet kaliteli yillarca kullanilacak urunNormalde ne kadar ki
Bitmiş bu arada 3680 olmusCok iyi fiyat ihtiyaci olan direk alsin stok kalmaz
O fiyata cok normal. Sabah ihtiyaci olanlar basligi gorunce bi ah cekerBitmiş bu arada 3680 olmus
ahBitmiş bu arada 3680 olmus
Stok dayanmıyor abee
vallahi ya işlemciyi aldım Allah'ın izniyle bir tek soğutucu kaldı onu bekliyorum indirimde de yedeklere çıktık 17sine kadar bekleyip çıkmazsa bakıcaz bir şeylere artıkStok dayanmıyor abee
Bekleyin belki çıkar size de güncel indirimleri de takip edin hepsiburada güzel indirimler paylaşıyor aradavallahi ya işlemciyi aldım Allah'ın izniyle bir tek soğutucu kaldı onu bekliyorum indirimde de yedeklere çıktık 17sine kadar bekleyip çıkmazsa bakıcaz bir şeylere artık![]()
Alınmaz bu beyler yabancı kaynaklara göre tier listesinde yok popmasi kaçıncı nesil pompa tahrik motoru kaç RPM fanlar kaç RPM kaç cfm hava akımı var indirim diye de yapışmayin bence böyle şeylere önce araştırın ki sonra benim işlemci neden böyle 360 mm sıvı soğutma var demeyinAkakce de min 3450tl
Kasama sigmiyor sığsa suan alirdim. 260mmler bu fiyata ve msi gayet kaliteli yillarca kullanilacak urun
Her hafta sonu kendime katagori yaptım bilgisayar parçalarının araştırmasını yapıyorum bu hafta sonu da sıvı soğutmalar da sıra yine detaylı analiz yapıp rehber oluşturacağımAkakce de min 3450tl
Kasama sigmiyor sığsa suan alirdim. 260mmler bu fiyata ve msi gayet kaliteli yillarca kullanilacak urun