- Tepki
- 0
Msı afterburner valorantta geçerlimi ben deniyorum yapamıyorum
74 normal kanka ?Sıcaklık deneme testi yapmak istiyorum bilgisayar kendini koparıyor çünkü bende şaşkınım valorant gibi bir oyunda işlem 74 derece intel i5 13600kf 13 nesil üstündede termaltake 240 mm sıvı soğutma var bu sıcaklık normalmi sizce
kankam işlemcin güçlü soğutmasız 100 görür ve valorant sadece işlemci oyunu olduğundan o kadar ısınması normalKanka valoranttan bahsediyoruz işlemci de çok kötü değil aslında 14 çekirdek ama sıvı soğutmanın radyatörü aşırı derece ısınıyor üstten sebebi ne acaba
Msı 3060 Ti 8gb iki fanlıEkran kartın ne hocam
O ne demek kanka anlamadımkankam işlemcin güçlü soğutmasız 100 görür ve valorant sadece işlemci oyunu olduğundan o kadar ısınması normal
vrya benim arkta 7900xtx almıştı valoda %0 kullanıyordu 7600x %100 kullanılmadına rağmen 100fps alıyordı
onun gibi bişe olablr mi ?
nvidia experience programı üzerinden değerlerin göstergesi açılıyor diye biliyorum hocam ordan bakabilirsinMsı 3060 Ti 8gb iki fanlı
Çok hocam fanları içerden dışarıyamı dışardan içeriye doğrumu taktınızHocam Msı afterburnerda 74 dereceyi gördü ve sıvı soğutmanın radyatörü ateş gibi oluyo o çok saçma gibi geliyo bana hem sıvı soğutmam var hemde işlemcim 74 derecelerde geziyor çok değil mi herkes çok diyo