Saçma bir soru sorucam ama ilk kez sistem topluyorum çok bir bilgim yok, asrock amd radeon rx 6600 ekran kartına displayport ile bağlayabilirim demi birisi kafamı karıştırdı daGüzel monitördür alabilirsiniz.
evet hocam. monitör de 1 tane display port ekran kartında 3 tane display port cıkısı varSaçma bir soru sorucam ama ilk kez sistem topluyorum çok bir bilgim yok, asrock amd radeon rx 6600 ekran kartına displayport ile bağlayabilirim demi birisi kafamı karıştırdı da
Hiçbir sıkıntı olmaz.Saçma bir soru sorucam ama ilk kez sistem topluyorum çok bir bilgim yok, asrock amd radeon rx 6600 ekran kartına displayport ile bağlayabilirim demi birisi kafamı karıştırdı da
Dün akşam saat 9 da satışı vardı saat 10 buçuk gibi almak için girdim siteye ama satışı kapanmışhocam ürünün internete satışı kapalı sanırım
Ben aldim G2412 ölü piksel çıkmıştı gönderdim geri geldi hızlıca bakalım sorun çözülmüş müDün akşam saat 9 da satışı vardı saat 10 buçuk gibi almak için girdim siteye ama satışı kapanmış. Bende bütçeyi arttırıp AOC 24g2spu sipariş ettim az önce.