Msi G272Qpf Vs Msi G274Qpf-Qd

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Arkadaşlar selam ben PS5 için monitör bakıyorum bu iki monitör arasında kaldım. Özellikleri aynı ama fiyat farkı var neden böyle birşey var cevap veren herkese teşekkür ederim.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Alttaki daha iyi.

KS

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Alttaki daha iyi.
tamam zaten bütçem var ve en iyisini almak istiyorum büyük ihtimalle 9300 tllik monitörü alıcağım ama aralarındaki fark ne onu çözemedim. bir tek quantum dot var o ne işe yarıyor bilmiyorum.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
tamam zaten bütçem var ve en iyisini almak istiyorum büyük ihtimalle 9300 tllik monitörü alıcağım ama aralarındaki fark ne onu çözemedim. bir tek quantum dot var o ne işe yarıyor bilmiyorum.
Herşeylerinde fark var. Renk kalitesi olarak zaten msi büyük bir üstünlüğe sahip. Quantum dot'u salla renk canlılığı ve doygunluğu çok iyi monitörün. Ayrıca biri 4ms se diğeri 6-7ms dir. Birinde biraz overshoot var diğerinde daha fazla var. Ergonomi olarak ta büyük bir üstünlüğü var.
Sonuç olarak vereceğin 2.5-3k ya kesinlikle değer.

KS

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Herşeylerinde fark var. Renk kalitesi olarak zaten msi büyük bir üstünlüğe sahip. Quantum dot'u salla renk canlılığı ve doygunluğu çok iyi monitörün. Ayrıca biri 4ms se diğeri 6-7ms dir. Birinde biraz overshoot var diğerinde daha fazla var. Ergonomi olarak ta büyük bir üstünlüğü var.
Sonuç olarak vereceğin 2.5-3k ya kesinlikle değer.
tamamdır hocam ilgi ve alaka için teşekkürler birşey daha soracağım ben bu monitörü ps5'e bağlayıp oyun oynayacağım 1440p-2k 120hz verir mi bu monitör

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri