Msi G274Qpf-Qd Monitörünün Ps5'Te 2K 120Hz Desteği Var Mı?

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Arkadaşlar merhaba şimdi yakın bir zamanda msi g274qpf-qd monitörünü alıcağım ve ps5 için alacağım cihazı şimdi aklıma çok takılan bir soru var. Bu monitörü alırsam PS5'te 2k 120hz oynayabilir miyim?
Şimdi msı'ın sitesinde biraz aşağı inerseniz konsol modu var ve burda 2K Çözünürlük PS5™ Optimizasyonu FHD@120Hz bunlar yazıyor ama ben bu monitörü alırsam ps5'te 2k 120hz oyun oynayabilir miyim?

Özellikle bu forumda monitörlere bakan @Lory yardımcı olursa sevinirim :)

@Sahuraka hocam sizde bilebilir misiniz bu konuyu veya bakma şansınız var mıdır?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Bunun için site site araştırmanıza gerek yok. Tek bakman gereken şey hdmı versiyonu.

Hdmı versiyonu 2.0 veya üzeri ise 2k da 120hz alabilirsin.

Ve msi ın bu modeli hdmı 2.0 sürümüne sahip.

KS

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Bunun için site site araştırmanıza gerek yok. Tek bakman gereken şey hdmı versiyonu.

Hdmı versiyonu 2.0 veya üzeri ise 2k da 120hz alabilirsin.

Ve msi ın bu modeli hdmı 2.0 sürümüne sahip.
Teşekkür ederim dostum kafama çok takılmıştıda tekrardan teşekkür ederim 😀

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,957
Arkadaşlar merhaba şimdi yakın bir zamanda msi g274qpf-qd monitörünü alıcağım ve ps5 için alacağım cihazı şimdi aklıma çok takılan bir soru var. Bu monitörü alırsam PS5'te 2k 120hz oynayabilir miyim?
Şimdi msı'ın sitesinde biraz aşağı inerseniz konsol modu var ve burda 2K Çözünürlük PS5™ Optimizasyonu FHD@120Hz bunlar yazıyor ama ben bu monitörü alırsam ps5'te 2k 120hz oyun oynayabilir miyim?

Özellikle bu forumda monitörlere bakan @Lory yardımcı olursa sevinirim :)

@Sahuraka hocam sizde bilebilir misiniz bu konuyu veya bakma şansınız var mıdır?

Hdmi 2.0 var buda desteklediğine işaret

KS

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Arkadaşlar merhaba şuan 2k monitör alamayacağım bütçede sorun çıktı yeni bir konu açağım şimdi bir bakarsanız sevinirim :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri