MSI Gaming App

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba hocalar. Sorum şudur ki MSI Gaming App kullanıyorum. Ekran kartının ledlerini rahatlıkla yönetebiliyorum ancak anakartta çıkışı olan extended led fonksiyonunda otomatik renk değişimi sağlayamıyorum. Taktığım led 16.7 milyon renk var. Otomatik değişim sağlayamıyorum ancak msi gaming app led fonksiyon kısmından el ile teker teker değişebiliyorum. Benim sorum şu; msi gaming app'te extended led fonksiyonu ayarlarında otomatik renk geçişi sağlayabilir miyim? Yoksa öyle bir özelliği yok mu? Eğer varsa başka bir program önerebilir misiniz led ayarı yapmak için? 

Anakart: Msi B350 Tomahawk
Gaming app sürüm: 6.2.0.56

KS

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
PCMaster' Alıntı:
kaç pin led çıkışları acaba.

Bu soruya cevap verirseniz yardımcı olalım hocam :)

4 pin hocam. led e bağlanan uç ta 4 pin. Fakat benim tahminim anakart sadece red led olduğu için otomatik renk geçişi sağlamıyor extended ledlere. ancak el ile teker teker değiştirebiliyorum.

Ayrıca ön panelde ki led kontrolörünü söylediğim led e takınca istediğim gibi çalışıyor fakat direk anakart a takınca tek renk çalışıyor, gaming app ten el ile teker teker değişmek zorunda kalıyorum.

KS

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Anladım hocam başka bir çözüm yolu bulursam geri dönüş sağlayacağim

hocam tahminim anakartın mystic light ı desteklemiyor oluşundan. fakat ön paneldeki gibi arkaya da bir led kontrolörü bulursan istediğim gibi çalıştırabilirim. Uğraşınız için teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri