Msi Gaming X Trio Vs Palit Gamerock Oc

Sawgent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Gamegarajdan başlıkta bahsettiğim markaların 4080 modelini alıcam palit gamerock oc 5bin tl daha ucuz palit ekran kartını daha önce kullandım memnundum msı kullanmadım bilmiyorum 5bin tllik farka değermi msı?

seid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Azərbaycandan salam. Palit markası daha önve ben duymadım. Uygun fiyatlımı ve kalitelimi? Bilmek istediğiniz bir şey varsa söyleyin😁

KS

Sawgent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Fazladan 5K vermeye hiç gerek yok hocam Palit alabilirsin.
Bende öyle düşünüyorum hocam sağolun

Azərbaycandan salam. Palit markası daha önve ben duymadım. Uygun fiyatlımı ve kalitelimi? Bilmek istediğiniz bir şey varsa söyleyin😁
Kalite ve performans konusunda üzmemişti beni daha önce msı modeliyle karşılaştırmak istedim 5bin tl farka değecek ne var diye

Relaxy166

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Palit 4080 gamerock aldım 1 haftadır kullanıyorum . Gamerock En üst segmenti Palit markasının Msı Suprimx gibi . Marka takıntın var ise Msi alabilirsin diger türlü 30k bandında Üst segment 4080 pek yok.
+ Stokta kalmadı sanırsam fiyatlarda 2 3 k arası yükseldi.

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Gamerock varken gaming serisine bakmak saçma gaming den daha iyi hemde daha ucuz.

KS

Sawgent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Gamerock varken gaming serisine bakmak saçma gaming den daha iyi hemde daha ucuz.
Palit 4080 gamerock aldım 1 haftadır kullanıyorum . Gamerock En üst segmenti Palit markasının Msı Suprimx gibi . Marka takıntın var ise Msi alabilirsin diger türlü 30k bandında Üst segment 4080 pek yok.
+ Stokta kalmadı sanırsam fiyatlarda 2 3 k arası yükseldi.
Dediğim gibi fiyat farkını sorguluyorum hocam palit gamerock daha önce kullandım gayet kaliteli kesinlikle

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri