Bende öyle düşünüyorum hocam sağolunFazladan 5K vermeye hiç gerek yok hocam Palit alabilirsin.
Kalite ve performans konusunda üzmemişti beni daha önce msı modeliyle karşılaştırmak istedim 5bin tl farka değecek ne var diyeAzərbaycandan salam. Palit markası daha önve ben duymadım. Uygun fiyatlımı ve kalitelimi? Bilmek istediğiniz bir şey varsa söyleyin![]()
Msi alınmalı bence bütçe varsaBende öyle düşünüyorum hocam sağolun
Kalite ve performans konusunda üzmemişti beni daha önce msı modeliyle karşılaştırmak istedim 5bin tl farka değecek ne var diye
Bütçe var ama 5bintllik ne fark var hocam ikiside 4080 ikiside soğutma olarak kaliteli ocli bilmediğim ne var onu araştırıyorumMsi alınmalı bence bütçe varsa
Soğutma farkı var ve dayanıklılık ömrüBütçe var ama 5bintllik ne fark var hocam ikiside 4080 ikiside soğutma olarak kaliteli ocli bil ediğim ne var onu araştırıyorum
Gamerock varken gaming serisine bakmak saçma gaming den daha iyi hemde daha ucuz.
Dediğim gibi fiyat farkını sorguluyorum hocam palit gamerock daha önce kullandım gayet kaliteli kesinliklePalit 4080 gamerock aldım 1 haftadır kullanıyorum . Gamerock En üst segmenti Palit markasının Msı Suprimx gibi . Marka takıntın var ise Msi alabilirsin diger türlü 30k bandında Üst segment 4080 pek yok.
+ Stokta kalmadı sanırsam fiyatlarda 2 3 k arası yükseldi.
Satıcı güvenilirse sorgulanacak bir şey yok hocam.Dediğim gibi fiyat farkını sorguluyorum hocam palit gamerock daha önce kullandım gayet kaliteli kesinlikle
teşekkürler hocam gamegarajdan toplucam sistemi güvenilir diye biliyorumSatıcı güvenilirse sorgulanacak bir şey yok hocam.
5k icin deymez benceGamegarajdan başlıkta bahsettiğim markaların 4080 modelini alıcam palit gamerock oc 5bin tl daha ucuz palit ekran kartını daha önce kullandım memnundum msı kullanmadım bilmiyorum 5bin tllik farka değermi msı?