MSI GeForce GTX1050 TI Gaming Görüntü Alamama

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,368
Burada yapılması gereken şu; PCI Ex 2.0 - 3.0'dan sorun çıkmaz. VGA çıkışlı monitörde dönüştürücü sıkıntısını herkes yaşıyor. Mümkünse farklı bir monitör takın ekran kartını. Mesela DVI çıkışı olan bir monitör ödünç alın DVI'dan ekran kartını bağlayın veya HDMI'dan bağlayın. Bu şekilde gereksiz bir para harcama döngüsüne giriliyor ne yazık ki..

KS

Kaan Tokat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
5 tane dönüştürücü değiştirdim, HDMI ve DisplayPort denedim amma velakin sonuç alamadım. Sanırım tek çare dijital görüntü destekleyen bir monitörde test etmek.

r3dX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RX480 de bende yaşamıştım aynı sorunu monitörümün dvi desteklediğini fark edince dvi to dvi kablo taktım sorun kalmadı :)

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Merhaba,

Açıklayıcı video için teşekkürler. Öncelikle tonla dönüştürücüye para ödemek yerine öğrencisiniz bir arkadaşınızdan rica edin uyumlu bir monitör bulun test edin. Aracı kablo olmadan sorun var mı yok mu? Önce bu bir kesinleşsin. Akabinde Dönüştürücülere harcadığınız parayı kurtarabiliyorsanız kurtarın yoksa malesef yeni bir masraf uyumlu bir monitör alın. 1050ti güzel bir kart biz de test etmiştik. 60hz 1-5 ms bir monitör işinizi görür. 75hz'e kadar o kart için kullanılabilir. 120hz 144hz o kart için boşa para açıkçası. Elbette kullanılır ama çok da gerek yok o hz değerlerine.

KS

Kaan Tokat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim, monitörüm sadece vga destekliyor sanırım ve tek çözüm monitörümü değiştirmek olabilir. Yurtta kaldığım için herhangi bir monitörü olan bir arkadaşım yok, zaten pansiyon gibi bir yer ve pcsi olan nadir kişilerdenim. Diğerleri hep laptop kullanıyor, eğer test edebilme imkanım olsaydı zaten çoktan etmiştim ancak bu imkanım yok. Şuan 1920x1080 monitörlerin HDMI girişli olanın en kötüsü 60 hz si bile 500 550 tlden başlıyor ve şuan bu bütçem mevcut değil.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri