MSI HEDİYESİ !! LGA1700 SOKET !!

Berkayayenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31

MSI MPG CoreLiquid K240 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu aldım arkadaşlar. Fakat LGA1700 Desteklemediğini öğrendim ve Türkiye de stok olmadığını gördüm. Bu vesile ile MSI ya bir mail gönderdim. Bu maile çok sıcak ve samimi şekilde geri dönüş sağlayarak ''LGA1700'' Soketlerini ücretsiz olarak adresime gönderdiler ... !!.

Eğer MSI Sıvı Soğutucu almayı düşünen fakat ''LGA1700' desteklemediği için bundan vazgeçen varsa, sakın vazgeçmesin !! MSI müşteri memnuniyeti adına bu konuda ücretsiz şekilde yardımcı oluyor ve soketi tarafınıza gönderiyor !​

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305

MSI MPG CoreLiquid K240 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu aldım arkadaşlar. Fakat LGA1700 Desteklemediğini öğrendim ve Türkiye de stok olmadığını gördüm. Bu vesile ile MSI ya bir mail gönderdim. Bu maile çok sıcak ve samimi şekilde geri dönüş sağlayarak ''LGA1700'' Soketlerini ücretsiz olarak adresime gönderdiler ... !!.​

Eğer MSI Sıvı Soğutucu almayı düşünen fakat ''LGA1700' desteklemediği için bundan vazgeçen varsa, sakın vazgeçmesin !! MSI müşteri memnuniyeti adına bu konuda ücretsiz şekilde yardımcı oluyor ve soketi tarafınıza gönderiyor !​

Msi yaptığı güzel ama olması gereken, firmaların bir kısmı özellikle iyi firmalar yapıyor. Hatta bazıları yeni işlemciye geçerseniz yıllar sonra bile faturanızla beraber başvurursanız bulunduğunuz ülkede yoksa bile size ücretisz ya da kargo ücreti karşılığında gönderiyor.

hmzzya78

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Noctua da aynı şekilde eğer mümkünse uyumlu kitleri ücretsiz olarak gönderiyor. Çok da büyük bir olay değil. MSI sıvı soğutmaların bazı modelleri bariz sorunlu ben olsam tercih etmezdim.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Corsair taş gibi ürün yapmış 8 sene hizmet verdi H80i GT (ve hala çalışıyor) ama zamanında parasıyla bile AM4 kiti Türkiye'de yoktu ve garantisi de devam ederken bir RMA oluşturup müşteri hizmetlerinden yardım istediğimde o sıvı soğutmanın AM4 soket desteği yoktur bunun için yardımcı olamayız demişlerdi. Bari satın alabileceğim nokta önerin dediğim halde yardımcı olunmamıştı. Yurt dışı fiyatı 20 dolardı orijinal olanın, yine orijinal ama Çin'den 10 dolara bulmuş ve almıştım aliexpress'te bu tarz ürünlerde orijinal ürün bulmak da çok zor bu arada. Tüm bunlara rağmen sıvı soğutma yıllar içinde hiç performansını kaybetmedi bu da övgüye değer bence ve artık şüpheye düştüm "ya arızalanıp PC'ye zarar verirse garantisi de yok artık" deyip yeni bir model sıvı soğutma aldım. H80i GT emekli değil, tanıdığın eski bir PC vardı "ben kullanırım deyip aldı" hala kullanıyor.
MSI bence bu konuda sonuna kadar övgüyü hak etmiş. Öv kardeşim hakkındır. 10 numara iş yapmışlar ve ürünlerinin arkasında durup müşteri memnuniyeti düşünmüşler. Her marka her zaman yapmıyor bunu.

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Corsair ve Noctua bunu yıllardır yapıyor hocam. Aslında sadık müşteriler için olması gereken de budur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri