Yardım Msi Mag256F Sorunlumu?

akahs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merhaba başlıktaki monitörüm geldi bulutlanma testinde herhangi bir sorun yoktu ghostingde yok ölü pikselde yok ışık sızması normal denecek derecede fakat ölü piksel testinde bir şey farkettim sanki ekranın üstünde buzumsu bir tabaka var gibi hani ıslak mendille silersin sonra peçeteyle kurutursun ve blurlu pikselli gibi bir görüntü çıkar aynı onun gibi beyaz renkte dikkatlice baktıkca anlaşılıyor acaba nedeni nedir kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
ek: bu testleri eski bir laptop üzerinden yaptım 1.4 port desteği var max 120hz gördüm ondan dolayı olabilirmi acaba kaliteyi etkilermi

EmekliGamer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
aynı monitörü 2 gün önce bende aldım ama dediginiz gibi bişey yoktu bende pisekl testinde
ışık sızma testindede ekran simsiyah bi parlama yoktu isterseniz bi fotograf atın öyle daha iyi anlaşılır atabiliyorsanız
bende tam bilmiyorum ama yanlışlık olmasın

KS

akahs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
aynı monitörü 2 gün önce bende aldım ama dediginiz gibi bişey yoktu bende pisekl testinde
ışık sızma testindede ekran simsiyah bi parlama yoktu isterseniz bi fotograf atın öyle daha iyi anlaşılır atabiliyorsanız
Fotoğrafda belli olmuyor gözüm aşırı keskindir hocam ama yinede atmaya çalışayım

Ne kadar belli bilmiyorum ama bu şekilde bembeyaz ekran yapınca ve dikkatlica bakınca buzumsu bir görüntü var mouse imlecinin olduğu bölgelere bakın zoom yaparak

Ekli dosyalar

• IMG20241128220805.jpg
    IMG20241128220805.jpg
    2.9 MB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:

EmekliGamer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Fotoğrafda belli olmuyor gözüm aşırı keskindir hocam ama yinede atmaya çalışayım

Ne kadar belli bilmiyorum ama bu şekilde bembeyaz ekran yapınca ve dikkatlica bakınca buzumsu bir görüntü var mouse imlecinin olduğu bölgelere bakın zoom yaparak
Benim böyle gözüküyor valla hocam
ne kadar belli oluyorsa artık

Ekli dosyalar

• IMG_6501.jpeg
    IMG_6501.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 7
KS

akahs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
içinden çıkan hdmı ile kullanıyorum
Evet hocam biraz o attığınız resimdeki beyaz ekrana sizde biraz yakınlaşarak bakarsanız farkedersiniz büyük ihtimalle hdmı yüzünden olduğunu düşünüyorum ben ama sorun gibi durmuyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri