Msi Opti̇x G2712 27 Monitör Işık Sızması

Bilalkchn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar msi OPTİX G2712 27 model monitör aldım gaming.gen den 02 mart tarihinde o zaman belli çok vakit geçiremediğim için farketmemiştim ama dün siyah ekranda köşelerde beyaz lekeler olduğunu gördüm ve gaming gen destek ekibine yazdım. Bana ürünün servisine başvurmamı söylediler. Sizce bu ışık sızması normal mi? Veya msı için servis başvurusu yapsam nerden yapabilirim bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG_3473.jpeg
    IMG_3473.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 28
  • IMG_3471.jpeg
    IMG_3471.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 28
  • IMG_3472.jpeg
    IMG_3472.jpeg
    2.2 MB · Görüntüleme: 28

EER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Merhaba arkadaşlar msi OPTİX G2712 27 model monitör aldım gaming.gen den 02 mart tarihinde o zaman belli çok vakit geçiremediğim için farketmemiştim ama dün siyah ekranda köşelerde beyaz lekeler olduğunu gördüm ve gaming gen destek ekibine yazdım. Bana ürünün servisine başvurmamı söylediler. Sizce bu ışık sızması normal mi? Veya msı için servis başvurusu yapsam nerden yapabilirim bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
yeni alınan bir monitorde normal değil muhterem bu kadar sızma yapması Penta Teknoloji msi tr resmi distribütörü

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
@Lory

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Normal tabii. İps istiyorsan buna katlanmak zorundasın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri