MSI P4M890M-L/IL (MS-7255) Anakart için CPU önerisi

xermonia44

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Resimde gördüğünüz anakart için CPU almak istiyorum.

Şu anki CPU : Pentium 4 (630) 3.00 GHz
RAM: 1.5 GB DDR2
GPU: AMD HD 6570 1GB 128 bit

Yanan ve değiştirmek zorunda kaldığım anakart + intel pentium e5700 + 2GB DDR3 kombinasyonunda CS:GO'da 50 60 arası oynanılabilir FPS alıyordum. (Ekran kartı aynı) fakat şu an CS:GO'da 5-15 arası FPS alıyorum.

Ara menü geçişlerinden bahsetmek dahi istemiyorum ayrıca basit bilgisayar işlemlerinde bile zorlanıyor bilgisayar. Video izleyemiyorum. Ekran kartı oynamak istediğim oyunlar için gayet yeterli fakat sanırım işlemciden dolayı tam randıman alamıyorum.

Bu anakarta takabileceğim tam uyumlu en iyi core 2 duo işlemci hangisidir ona göre gittigidiyor tarzı bi yerden ucuza alabilirsem alıp takacağım. Başka şansım yok.

417mbJ.png

KS

xermonia44

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gittigidiyorda 2.el core2duo e6600 tarzı işlemciler bulunuyor 20 30 liraya uyum konusunda emin olduğum c2d işlemciyi alacağım , Dediğiniz gibi yeni sistem almam gerekiyor artık bende farkındayım ama maddi sıkıntılar yüzünden en az 1 sene beklemek zorundayım . Malum dolarda yüksek bende aldımmı sağlam uzun ömürlü evladiyelik bir sistem alırım buyüzden şimdilik ucuz bi işlemciyle idare edicem

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri