Soru Msi RTX 5070 Ventus Fiyatı

okuruptus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu sabah ekran kartı araştırırken böyle bir fiyatlandırma ile karşıaltım. Gaming.gen bir hata sonucu bu fiyatlandırmayı göstermiş olabilir. 550$ a çıkan bir ekran kartını umarım 1100$ a satmayı düşünmüyorlardır.

IMG_20250130_090723.jpg

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
5080 fiyatları belli olsun da önce. 5070 sonra çıkacak zaten. Fiyat tahmini için henüz erken.

Bu resimdeki fiyatlandırma geçerli olursa "müşteri bulabilir miyiz" diye kendi kendilerine sormaları gerekir.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
5080 fiyatları belli olsun da önce. 5070 sonra çıkacak zaten. Fiyat tahmini için henüz erken.

Bu resimdeki fiyatlandırma geçerli olursa "müşteri bulabilir miyiz" diye kendi kendilerine sormaları gerekir.
Alırlar bu arada ben türk halkını tanıyorsam ilk iki partiyi rahat bu fiyattan çatır çatır satarlar insanlarda aldım demek için alır. Asgari ücretle çalışıp kredi çekip iPhone alan halktan bahsediyoruz.

GoefBlem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam bu arada bugün satışa sunulması gerekmiyor mu ya hiçbir yerde bulamadım ne zaman gelecek

DÜZELTME: Lansmanlar saat 17.00'deymiş.

Son düzenleme:
KS

okuruptus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Alırlar bu arada ben türk halkını tanıyorsam ilk iki partiyi rahat bu fiyattan çatır çatır satarlar insanlarda aldım demek için alır. Asgari ücretle çalışıp kredi çekip iPhone alan halktan bahsediyoruz.
5070 Kartların standart versiyonlarına 30bin tl üstü para vermek çok anlamsız. Bu fiyatlara çıkarsa türk kullanıcılar fiyatlar inene kadar 4070 süper kullanımı devam eder.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
5070 Kartların standart versiyonlarına 30bin tl üstü para vermek çok anlamsız. Bu fiyatlara çıkarsa türk kullanıcılar fiyatlar inene kadar 4070 süper kullanımı devam eder.
4070 süperi olanların zaten neden 5000 serisine geçer ki alışveriş israfı başka birşey değil. Bende mesela 4070 ti süper var geçersem sadece 6000 serisine geçerim

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Bu sabah ekran kartı araştırırken böyle bir fiyatlandırma ile karşıaltım. Gaming.gen bir hata sonucu bu fiyatlandırmayı göstermiş olabilir. 550$ a çıkan bir ekran kartını umarım 1100$ a satmayı düşünmüyorlardır.

Ekli dosyayı görüntüle 40779
Şaşırmadım gümrük vergisi şu verigi bu vergisi çok çok fiyat koyacaklarını bekliyordum zaten

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Şaşırmadım gümrük vergisi şu verigi bu vergisi çok çok fiyat koyacaklarını bekliyordum zaten
Hepsi yalan. Ticari firmaların fiyat şişirmesinin sebebi yüksek kâr vergisi.

Dediğiniz gibi olsa yazık bizim yerli firmalara satış rakamları azalıyor, az kazanıyorlar devletin vergilerinden bıktılar diye acıyacak hale geliriz.

Jahrein

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Tek yanlış söz yok. Nvidia apple gibi bir şey oldu zaten.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri