Alırlar bu arada ben türk halkını tanıyorsam ilk iki partiyi rahat bu fiyattan çatır çatır satarlar insanlarda aldım demek için alır. Asgari ücretle çalışıp kredi çekip iPhone alan halktan bahsediyoruz.5080 fiyatları belli olsun da önce. 5070 sonra çıkacak zaten. Fiyat tahmini için henüz erken.
Bu resimdeki fiyatlandırma geçerli olursa "müşteri bulabilir miyiz" diye kendi kendilerine sormaları gerekir.
5070 Kartların standart versiyonlarına 30bin tl üstü para vermek çok anlamsız. Bu fiyatlara çıkarsa türk kullanıcılar fiyatlar inene kadar 4070 süper kullanımı devam eder.Alırlar bu arada ben türk halkını tanıyorsam ilk iki partiyi rahat bu fiyattan çatır çatır satarlar insanlarda aldım demek için alır. Asgari ücretle çalışıp kredi çekip iPhone alan halktan bahsediyoruz.
4070 süperi olanların zaten neden 5000 serisine geçer ki alışveriş israfı başka birşey değil. Bende mesela 4070 ti süper var geçersem sadece 6000 serisine geçerim5070 Kartların standart versiyonlarına 30bin tl üstü para vermek çok anlamsız. Bu fiyatlara çıkarsa türk kullanıcılar fiyatlar inene kadar 4070 süper kullanımı devam eder.
Şaşırmadım gümrük vergisi şu verigi bu vergisi çok çok fiyat koyacaklarını bekliyordum zatenBu sabah ekran kartı araştırırken böyle bir fiyatlandırma ile karşıaltım. Gaming.gen bir hata sonucu bu fiyatlandırmayı göstermiş olabilir. 550$ a çıkan bir ekran kartını umarım 1100$ a satmayı düşünmüyorlardır.
Ekli dosyayı görüntüle 40779
Hepsi yalan. Ticari firmaların fiyat şişirmesinin sebebi yüksek kâr vergisi.Şaşırmadım gümrük vergisi şu verigi bu vergisi çok çok fiyat koyacaklarını bekliyordum zaten
Tek yanlış söz yok. Nvidia apple gibi bir şey oldu zaten.Alırlar bu arada ben türk halkını tanıyorsam ilk iki partiyi rahat bu fiyattan çatır çatır satarlar insanlarda aldım demek için alır. Asgari ücretle çalışıp kredi çekip iPhone alan halktan bahsediyoruz.