Soru Msi Suprim X Vs Asus Tuf Oc 4080 Super

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Merhaba arkadaşlar,

Forumlara baktığımda kimse bu konu hakkında tartışmamış. PC Hocası forum üyeleri olarak bu konuda tartışalım bence.

Vatan Bilgisayar'da şuan MSI SUPRIM X 4080 Super 52.400 TL ( 2 yıl garanti ) - ASUS TUF OC 4080 Super 54.400 TL ( 3 yıl garanti )

Benim kendi düşüncem 2 yıl garanti yerine 3 yıl garantisi olan bir kart almak daha mantıklı geliyor. 2000 TL farka değer.

Kalite olarak bence Asus Tuf serisi - Msi Suprim X'den 1 tık iyi. Sorunsuz diye düşünüyorum.

Ancak performans olarakta Msi Suprim X serisi Asus Tuf'dan 1 tık iyi.

Msi Suprim X'in rakibi Asus Rog serisi. Ancak 3000 serisi ve 4000 serisinde Msi kartların göstermiş olduğu soğutma performanslarını hepimiz görüyoruz.

Asus'un servis ve garanti kapsamı, Msi firmasının servis ve garanti kapsamını tartışacağımız ve başımızdan geçenleri anlatacağımız bir konu olması dileğimle.

Siz olsanız hangi kartı, hangi üreticiyi seçerdiniz ?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
652
Fiyattan dolayı ve firmanın en üst segment modeli olmasından dolayı suprimi seçerdim diye düşünüyorum. Garanti 1 yıl farkediyor fakat zaten 2 yıl sonra saçma sapan bi nedenden bozulduğundada hep kullanıcı hatası diye damga yediğini düşünmekteyim.

kısacası fiyatının üst segment olduğu halde daha uygun olmasından dolayı msi suprimi tercih ederdim. (asus ucuz olsa onu alırdım.) Ahım şahım bir fark olmayacak çünkü.Ayrıca 3. yıl ek garanti için gigabyte siteye kayıt yaptırıyo vs.. msi dada böyle bir şey vardı sanki diye hatırlıyorum bi göz at istersen

Fiyatlar şuan çok garip alt segment bir kart bile bazen üstten daha pahalı duruyor şuan. Süper modellerin çıkması ve 3xxx seri ile 4xxx serisi fiyatları baya karıştırdı.

Mesela gaming x trio modeli suprimden daha pahalı şuan bunu anlamış değilim. Çünkü fps olarak oc modeller benzer olsada sogutma olarak en üst segment ile orta segment arası 5 derece oynayabiliyor.(fakat tuf orta model olmasına ragmen gerçekten üst modellerle yarışcak bir model gözümde)

Son düzenleme:
KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Asusun Garanti kapsamı güzel sorun çıkarmıyorlar diye biliyorum.

Ayrıca Msi 3000 ve 4000 kartlarında başarılı değil diye duydum. Kullanmadım kesin net bişey diyemiyorum. Ancak Asus bana daha güvenilir geliyor. Gigabyte da mesela insanların çok sıkıntı yaşadığını duydum garanti sürecinde.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri