Biz Türkler Tarih Boyunca Özgürlük Ve Bağımsızlığa Örnek Olmuş Bir Ulusuz...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Bu Tarz Şeyler Çok Fazla Hoşuma Gidiyor. Kardeşim Tarihi Bilmek Veya Öğrenmek Ayıp Değil Bence KardeşimHocam siz neden tarih paylaşıyorsunuz?
Benimde hoşuma gidiyor hocam yanlış anlamayın. Bu aralar bende araştırıyorum tarih. Bunu yapmanız çok güzel nededini merak etmiştim sadece. Bu arada konuyla biraz alakalı bir şey önereceğim belki biliyorsunuzdur amaBu Tarz Şeyler Çok Fazla Hoşuma Gidiyor. Kardeşim Tarihi Bilmek Veya Öğrenmek Ayıp Değil Bence Kardeşim![]()
Estağfurullah Hocam " Eski Göktürk Eski Han " Müzikleri Değil Mi? Bu KardeşimBenimde hoşuma gidiyor hocam yanlış anlamayın. Bu aralar bende araştırıyorum tarih. Bunu yapmanız çok güzel nededini merak etmiştim sadece. Bu arada konuyla biraz alakalı bir şey önereceğim belki biliyorsunuzdur ama
![]()
Sanıyorum ki dediğiniz tarz bir müzik hocam. Dinlerken tüylerim diken diken oluyor (yada tiken tiken ) .Estağfurullah Hocam " Eski Göktürk Eski Han " Müzikleri Değil Mi? Bu Kardeşim
Dinledikten Sonra Savaşa Gidesin Geliyor '' HURA '' DiyeSanıyorum ki dediğiniz tarz bir müzik hocam. Dinlerken tüylerim diken diken oluyor (yada tiken tiken ) .
Aynen hocam , yinede Allah göstermesinDinledikten Sonra Savaşa Gidesin Geliyor '' HURA '' Diye![]()
![]()
Amin , İnşallah Kardeşim..Aynen hocam , yinede Allah göstermesin.