Nasıl Para Kazanabilirim ?

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
10. sınıfım kendi paramı kazanmak istiyorum. Okumamak gibi bir amacım yok. Harçlığımı çıkarabilecek şekilde evden para kazanmak istiyorum. Freelancer iş yapabileceğimi sanmıyorum. Borsa işine girebilme şansım da yok. Önerilerinizi bekliyorum.
Al-sat yapmayı düşünüyorum. İstediğim özelliklerde piyasaya göre daha uygun fiyatlı laptoplar bulup Ram, SSD yükseltmesi yaparak daha yüksek meblalara satmayı düşündüm. Sizce bu yolla para kazanmak mümkün mü ? Yardımlarınız için teşekkürler.

Emree

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
10. sınıfım kendi paramı kazanmak istiyorum. Okumamak gibi bir amacım yok. Harçlığımı çıkarabilecek şekilde evden para kazanmak istiyorum. Freelancer iş yapabileceğimi sanmıyorum. Borsa işine girebilme şansım da yok. Önerilerinizi bekliyorum.
Al-sat yapmayı düşünüyorum. İstediğim özelliklerde piyasaya göre daha uygun fiyatlı laptoplar bulup Ram, SSD yükseltmesi yaparak daha yüksek meblalara satmayı düşündüm. Sizce bu yolla para kazanmak mümkün mü ? Yardımlarınız için teşekkürler.
dediğin yöntemle kar marjın yüksek olmaz. Mesela 50tlye aldın yükseltme yaptın maks 60-65tlye satarsın o aradaki 15tlde seni kurtarmaz.Freelancer dene derim olmazsa yapacak bişi yok sanayide çalışacaksın veya mesem diye program var ona geçiş yap 4 gün çalış 1 gün okula git aylık 5500 al.

KS

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
dediğin yöntemle kar marjın yüksek olmaz. Mesela 50tlye aldın yükseltme yaptın maks 60-65tlye satarsın o aradaki 15tlde seni kurtarmaz.Freelancer dene derim olmazsa yapacak bişi yok sanayide çalışacaksın veya mesem diye program var ona geçiş yap 4 gün çalış 1 gün okula git aylık 5500 al.
Hocam okuma amacım var dedim. Fen Lisesine gidiyorum hedeflerim yüksek. Sadece harçlık olarak düşünüyorum. Her zaman babamdan rahatça para isteyemiyorum.

Emree

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Hocam okuma amacım var dedim. Fen Lisesine gidiyorum hedeflerim yüksek. Sadece harçlık olarak düşünüyorum. Her zaman babamdan rahatça para isteyemiyorum.
freelancer deneyebilirsin her dalda konuda iş var orada.
al sat işi kar marjı düşük diye önermedim sana bende yaptım ama o kadar emek verip 1 sene de sadece 1000tl kazanmak insanı soğutuyor.

KS

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
freelancer deneyebilirsin her dalda konuda iş var orada.
al sat işi kar marjı düşük diye önermedim sana bende yaptım ama o kadar emek verip 1 sene de sadece 1000tl kazanmak insanı soğutuyor.
Freelancer olarak ne yapabilirim ?

KS

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
o sana kalmış gir bak deneye deneye yeteneğini bulur ve o işte veya o yetenekte beceride kendini geliştirirsen başarılı olursun.
Logo tasarlamayı denedim ama bence harcanan vakte değmez.

Seyido

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Logo tasarlamayı denedim ama bence harcanan vakte değmez.
dostum müsait olduğun vakitler mesela hafta sonları veya arada sırada akşamları günlük işe gidebilirsin bende lise zamanlarımda hafta sonları çok önemli sınavlarım yoksa tabi günlük işlere avmye felan gidiyordum harçlığım çıkıyordu hafta içi rahat takılıyordum internetten bakarsan günlük iş bulabilirsin rahat

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri