26.000-30.000 TL Nasıl Sipariş Vericem

ozzieee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İşlemci
13400F
Ekran Kartı
4060ti
Arkadaşlar ben yarın sabah Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinden hazır sistem bilgisayar satın alacaktım fakat az önce kontrol etmek için girdiğimde sepete ekle yazmıyordu mağazada seçeneği yazıyordu yani anladığım kadarıyla yalnızca gidip mağazasından alınabiliyor şimdi de şehir dışındayım o sebeple gidip mağazasından alamıyorum nasıl internet üzerinden sipariş verebilirim yardımcı olabilir misiniz kaç aydır bekliyordum almayı fakat böyle bir şey çıktı hızlıca bakabilir misiniz.

Ekli dosyalar

• IMG_2620.png
    IMG_2620.png
    974.7 KB · Görüntüleme: 30

AhmetCanCamli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Ekrandaki parantez içindede yazdığı gibi arayarak sipariş verin.

KS

ozzieee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ekrandaki parantez içindede yazdığı gibi arayarak sipariş verin.
evet evet aynen öyle yaptım mağazadan gidip kendiniz de toplatabilirsiniz dediler ben bir hafta sonra dönüyorum şehre o yüzden gidip mağazadan alıcam gibi gözüküyor stokta sorun olur mu diye endişeleniyorum sadece sence sorun olur mu

AhmetCanCamli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Bende 4070 versiyonunu alıcaktım ama maalesef babamın inatçılıkları ve ağır başlılığından alamadan stok bitti hayırlı olsun.

KS

ozzieee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bende 4070 versiyonunu alıcaktım ama maalesef babamın inatçılıkları ve ağır başlılığından alamadan stok bitti hayırlı olsun.
aaaaa cok gecmis olsun valla cok kötü bir durum. Ben son çare şehirdeki vatanı aradım dedim haftaya geliyorum stokta sorun vs. olur mu diye sordum, o konuda net bir şey söyleyemem dedi ama eğer olmazsa sipariş ettiririz dedi artık güveniyorum onlara haftaya bugünlerde umarım sıkıntı cıkmadan mağazasından alırım, insallah sen de en kısa zamanda stoğunu vs bulur alırsın sistemini şimdiden hayırlı olsun dostum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri