Reinforce | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

yok yok iyi iyi güzelreis nvidia kart güven veriyor ama işlemci ile oyunun yanında birşey yapmak istersen yetersiz kalır bence ya
Güzelmiş Kasa ve Güç Kaynağını Vento yap Al.![]()
Reinforce | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
alıcağım için değil alan varsa diyeGüzelmiş Kasa ve Güç Kaynağını Vento yap Al.
öyle değil mesela olduda herkes özeniyor deniyor diyelim yada bende çok denedim yayın açmak istedin yada video kaydedicen yetersiz kalabilir diye dedim gerçi bakma bana 4650g apu ile çift monitör 720p yayın acıyordumyok yok iyi iyi güzel
ne yapabilrisn ki zaten
zaten o beklentiye girme hakkın yok senin böyle b ir sistemin varsaöyle değil mesela olduda herkes özeniyor deniyor diyelim yada bende çok denedim yayın açmak istedin yada video kaydedicen yetersiz kalabilir diye dedim gerçi bakma bana 4650g apu ile çift monitör 720p yayın acıyordum6/12 ye güvenerek
AMD ekran kartlı dışında ne var?Bu fiyata daha iyileri var f/p değil pek
mükemmel cevapAMD ekran kartlı dışnda ne var?
fiyat kötü atıgım sistem 12 gb vram var ve psu ve ekran kartı kalite hepsi![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
yok ben yayın yaptım da adam gelmedizaten o beklentiye girme hakkın yok senin böyle b ir sistemin varsa![]()
ama bu ekran kartı farklıymış öyle diyorfiyat kötü atıgım sistem 12 gb vram var ve psu ve ekran kartı kalite hepsi
![]()
MANTIS-DUAL3060 / INTEL i3-12100F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-DUAL3060 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Tek fark GPU vrami o da 500₺ farklafiyat kötü atıgım sistem 12 gb vram var ve psu ve ekran kartı kalite hepsi
![]()
MANTIS-DUAL3060 / INTEL i3-12100F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-DUAL3060 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Normalde 12GB VRAM var bu modelde 8GB VRAM varama bu ekran kartı farklıymış öyle diyor
hocam msı ventus ekran kartları alınmaz cok ısınan bir bir model. 2. kullanılan psu kötü bir marka o sisteme o psu emanet edilemez atıgım sistemde 12gb vram ve psu fsp markası herkes bilir ne kadar kaliteli oldugunu ve asus ekran kartı kullanılmıs sogutma konusunda basarılıdırTek fark GPU vrami o da 500₺ farkla
(Kasa psu Vento yapiliyor beleşe)
farklıymıs derken ?ama bu ekran kartı farklıymış öyle diyor
Üste yazdım cevabıhocam msı ventus ekran kartları alınmaz cok ısınan bir bir model. 2. kullanılan psu kötü bir marka o sisteme o psu emanet edilemez atıgım sistemde 12gb vram ve psu fsp markası herkes bilir ne kadar kaliteli oldugunu ve asus ekran kartı kullanılmıs sogutma konusunda basarılıdır
farklıymıs derken ?
adam videoda farklı marklı diyoduda yeni çıkmış falan bilmiyorumhocam msı ventus ekran kartları alınmaz cok ısınan bir bir model. 2. kullanılan psu kötü bir marka o sisteme o psu emanet edilemez atıgım sistemde 12gb vram ve psu fsp markası herkes bilir ne kadar kaliteli oldugunu ve asus ekran kartı kullanılmıs sogutma konusunda basarılıdır
farklıymıs derken ?
Normalde 12GB VRAM var. Bunda 8GB VRAM var.adam videoda farklı marklı diyoduda yeni çıkmış falan bilmiyorum