Soru Ne Yapardınız ?

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Evlisiniz ve 2m yakın paranız var. İstanbulda yaşıyorsunuz. Kirada oturuyorsunuz. Ev almak istiyorsunuz ama faizlerde çok yüksek ne yapardınız ?

forumçatlatan048

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Evlisiniz ve 2m yakın paranız var. İstanbulda yaşıyorsunuz. Kirada oturuyorsunuz. Ev almak istiyorsunuz ama faizlerde çok yüksek ne yapardınız ?

Çadır hayatı outdoor daha mantıklı veya karavan. Biliyorum konfor alanından çıkıyorsun ama en azından apartmanda oturmaktan iyidir. Komşular eşinle kurduğun bağı bir görseler çirkinleşiyorlar zaten.

Öbür tarafta en ucuzu
Tokiye yazılmak
Arsa alıp inşaat firmasına 2 katlı veya tek katlı dubleks ev yaptırmak var. Vefat edince geriye miras olarak ev bırakmış oluyorsun otomatikmen.

Kaan63

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
95
kasım ayında 1.5 milyon param vardı 1.5 milyon tutarında aileden altın borcu yaptım. 3 milyona 3+1 ev aldım, tabi ben güneydoğuda yaşıyorum istanbul piyasasıyla farklı. yerinizde olsaydım ben gücümün yettiği borçlanmadan 1+1 yada 2+1 daire alır para biriktirmeye başlardım. çünkü banka faizleri yüksek, bilmemneevim firmaları da bana cazip gelmedi. yatırım tavsiyesi değildir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri