- Tepki
- 2,985
200ü geçti mesaj sayım fakat atlıyamadım neden
200ü geçti mesaj sayım fakat atlıyamadım neden
Teşekkürler hocamYazılımcı arkadaşım bakıyor alt yapıda bir çakışma var. Onu çözdüklerinde hallolacak herkesin rozeti. Pazar günü çözülecekti ancak henüz bitmedi.
Teşekkürler hocam
Onu bilmiyordum hocamBu arada sizin 30 gün dolmamış baktık şimdi. Bugün 29. gün. 30 gün içerisinde rozetler dağıtılıyor. Yarın otomatik geçer.
@OceanLaB çok profesyonel çok aktif çok sorun çözücü .d küçük kardeşimiz nasıl hocam
Ahaha allah iyilik versin hocam büyüyünce 1050 ti dan başlarİyi çok şükür. Foruma moderatör yaptım onu da sütünü içerken bakacak konulara
Ahaha allah iyilik versin hocam büyüyünce 1050 ti dan başlar
İhtiyacımız var ona ya ben anlamıyom pek yardım edebilir güzel olurİyi çok şükür. Foruma moderatör yaptım onu da sütünü içerken bakacak konulara
Taner Hocam bu rütbe icin gerekli olan gün sayısı üye olduğu tarihe göre mi yoksa aktif olduğu gün sayısına göre mi ?Bu arada sizin 30 gün dolmamış baktık şimdi. Bugün 29. gün. 30 gün içerisinde rozetler dağıtılıyor. Yarın otomatik geçer.
Üye olduğunuz tarihTaner Hocam bu rütbe icin gerekli olan gün sayısı üye olduğu tarihe göre mi yoksa aktif olduğu gün sayısına göre mi ?
TarihTaner Hocam bu rütbe icin gerekli olan gün sayısı üye olduğu tarihe göre mi yoksa aktif olduğu gün sayısına göre mi ?
Konusu var zaten.Bu rütbe olayı için bir konu olsa nasıl olur hocam ? Mesela şu kadar mesajda şu rütbeyi alırsınız gibisinden ? @OceanLaB
200 mesaja çok yaklaştım bi 20 25 gün beklicem gibiBu arada sizin 30 gün dolmamış baktık şimdi. Bugün 29. gün. 30 gün içerisinde rozetler dağıtılıyor. Yarın otomatik geçer.
Görmedim valla teşekkür ediyorumKonusu var zaten.
Önemli Duyuru - PCH Forum Rozetler Hayırlı Olsun [Ana Konu]
Selamlar arkadaşlar, PC Hocası Forum'da yeni rozet sistemimiz yayında. Bu ana konuyu açtım herkes rozetin nasıl alınabileceğini bilsin diye buradan bakabilirsiniz. Ayrıca yeni rozetler de eklenecek. Bazı rozetlere ulaşanlara özel hediyeler de ayarlayacağız. Önemli rütbeler var çünkü. Sırasıyla...forum.pchocasi.com.tr
TamamdırKonunuzun cevabını aldıysanız kapatıyorum.