#NeOlur 29 - Squid Game CUSTOM PC Ya-yın-daaaa

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
Herkese iyi akşamlar dostlar. Bir #NeOlur projesi ile daha tamamlandı. 29.bölümde Dünya'da en çok izlenen NetFlix dizisi olan Squid Game PC'ye uyarlayarak 6 tane oyunu sistemde temsil edip, aynı zamanda konsept olarak uyarladık.

Umarım yeni Ne Olur serisi hoşunuza gider. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum.

NOT: Videoda toplam 3 espiritüel yer var. Bunları bulup iletisim[at]pchocasi.com.tr adresine gönderen bir kardeşimize mouse hediye edeceğiz :)

#NEOlur 29 - PC Hocası Squid GAME Custom PC Projesi

[video=youtube]https://youtu.be/8KtYc-18mPA[/video]

Yorumlarınız ve destekleriniz benim için önemli. Keyifli seyirler :)

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Cvp: #NeOlur 29 - Squid Game CUSTOM PC Ya-yın-daaaa

Kaliteli içerik emeğinize sağlık. Squid Game çılgınlığına gıcık olan bir tek benim sanırım.  :)

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
RE: Cvp: #NeOlur 29 - Squid Game CUSTOM PC Ya-yın-daaaa

BatuhanKLC' Alıntı:
Kaliteli içerik emeğinize sağlık. Squid Game çılgınlığına gıcık olan bir tek benim sanırım.  :)

Ya sorma, aslında popüler kültür içeriklerini çok sevmiyorum. Fakat bir klişe söz vardır ya; "o dizi patlamadan ben izlemiştim." gerçekten öyle oldu. Netflix'te karşıma çıktı. Dedik açalım 7-8 bölüm zaten. Hoşumuza da gitmişti. Oradan geldi aslında biraz. 

Patlayınca dizi sonradan dedim "bon potlomodon ozlomostom ono" :D

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
RE: Cvp: #NeOlur 29 - Squid Game CUSTOM PC Ya-yın-daaaa

OceanLaB' Alıntı:
BatuhanKLC' Alıntı:

Ya sorma, aslında popüler kültür içeriklerini çok sevmiyorum. Fakat bir klişe söz vardır ya; "o dizi patlamadan ben izlemiştim." gerçekten öyle oldu. Netflix'te karşıma çıktı. Dedik açalım 7-8 bölüm zaten. Hoşumuza da gitmişti. Oradan geldi aslında biraz. 

Patlayınca dizi sonradan dedim "bon potlomodon ozlomostom ono" :D
:shy: :shy:  Ben popüler olduktan sonra izledim yalan yok çok da sarmadı beni ama konsept güzel olmuş. Ha en beğendiğim masanın içine kurulu sisteminiz , keşke o sistemde katı boru kullanabilseydiniz. Var bir hayalimiz be  ;)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri