Yardım Neredeyse Bedava Msi Monitör 250 Hz

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
iyi yeter de artar bide marka iyimi
Bence sen zaten bu işlerden anlamıyorsun ne aldığının çokta bir önemi olmayacak gibi :D fps oynuyorsan 1080p 27inc almak ne kadar mantıklı? 27 inc 2k'nın başladığı büyüklük. Ama yok ben böyle istiyorum ama sebebini de bilmiyorum va tn ips de ne demek benim için orada 300 500 1000hz yazsın yeter diyorsan alabilirsin tabi. Ama bedava falan değil. o başlığı değiştir. Her 1.6 motor aynı olmadığı gibi her 200hz de 200hz değil.

ThEagles

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
FPS oyunları için VA panel önerilmez. TN veya IPS alın.

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Bence sen zaten bu işlerden anlamıyorsun ne aldığının çokta bir önemi olmayacak gibi :D fps oynuyorsan 1080p 27inc almak ne kadar mantıklı? 27 inc 2k'nın başladığı büyüklük. Ama yok ben böyle istiyorum ama sebebini de bilmiyorum va tn ips de ne demek benim için orada 300 500 1000hz yazsın yeter diyorsan alabilirsin tabi. Ama bedava falan değil. o başlığı değiştir. Her 1.6 motor aynı olmadığı gibi her 200hz de 200hz değil.
dostum adamı aşşalar gibi neden konşuyorsun zaten bişi bilmediği için konu açmıyormu gereksiz agrasif konuşan kişiler keşke ceza alsa adam bir daha konu açmicak sayende

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
İnsanlar azıcık donanımlı olsun ve beyinlerini kullansınlar elinin altında o kadar imkan var ilk okul çocuğunun google'a yazarak öğreneceği şeyi buraya yazmak boş kalabalıktan başka birşey değil. Panel türlerini yazsa youtube'a izlese öğrense kararsız kalsa yada burdan tecrübe sahibi insanlarda fikir alsa tamam ama yok sıfır uğraş sıfır çaba herşey önüme gelsin. Bak geldi.

kendinespastik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
22
kulaklıklardan anlayan kişiler konuma bakabilir mi rica etsem

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri