J Jugadres Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 3 Haz 2022 Mesajlar 2 Tepki 0 3 Haz 2022 #1 karşıma böyle bir şey çıktı ne yapmam lazım? Del'e mi basayım veya ne yapayım? Yardımcı olursanız sevinirim. Ekli dosyalar IMG_20220528_205501.jpg 2.6 MB · Görüntüleme: 6
karşıma böyle bir şey çıktı ne yapmam lazım? Del'e mi basayım veya ne yapayım? Yardımcı olursanız sevinirim.
shogun Sözü Geçen Sözü Geçen Katılım 1 Mar 2022 Mesajlar 1,772 Tepki 469 Konum 1 | Adana 3 Haz 2022 #2 Eski işlemciyi tekrar takacaksan N'ye. Yeni işlemci ile devam edeceksen Y'ye. Bitlocker ile diski şifrelemiş isen kurtarma anahtarı olmadan verilerine ulaşamazsın.
Eski işlemciyi tekrar takacaksan N'ye. Yeni işlemci ile devam edeceksen Y'ye. Bitlocker ile diski şifrelemiş isen kurtarma anahtarı olmadan verilerine ulaşamazsın.
KS J Jugadres Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 3 Haz 2022 Mesajlar 2 Tepki 0 3 Haz 2022 Konu Sahibi #3 shogun' Alıntı: Eski işlemciyi tekrar takacaksan N'ye. Yeni işlemci ile devam edeceksen Y'ye. Bitlocker ile diski şifrelemiş isen kurtarma anahtarı olmadan verilerine ulaşamazsın. Genişletmek için tıkla ... Sorunda şu ki ben işlemci değişmedim bi sabah açtım pcyi böyle diyordu
shogun' Alıntı: Eski işlemciyi tekrar takacaksan N'ye. Yeni işlemci ile devam edeceksen Y'ye. Bitlocker ile diski şifrelemiş isen kurtarma anahtarı olmadan verilerine ulaşamazsın. Genişletmek için tıkla ... Sorunda şu ki ben işlemci değişmedim bi sabah açtım pcyi böyle diyordu