Nintendo'nun Yeni Konsolu

O

Oğuzhan

Guest
Bu konuda yeni konsoldan kısaca bahsedeceğim,

Şirketten yapılan açıklama ile birlikte, “NX” kod adıyla anılan gelecek Nintendo konsolu artık dedikodu konusu olmaktan çıktı. Gelecek konsolun çıkış tarihi bile belli oldu. Şirketin verdiği bilgiye göre, NX kod adıyla anılan yeni oyun konsol, 2017 yılının Mart ayında tüm dünyada satışa sunulmuş olacak. Nintendo hayranları için yeni konsola kavuşmak için 1 yıldan az bir süre kaldı.

Hakan Çal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yeni bir konsept üzerine inşa edilecek Nintendo NX, halen firma içerisinde kod adıyla geliştiriliyor. Bu bakımdan, nihai sürümde daha farklı bir isimle karşılaşmamız yüksek ihtimal. Konsolun detayları, Haziran ayındaki E3 2016 oyun fuarında açıklanacak.

KS
O

Oğuzhan

Guest
PaTRoN' Alıntı:
Yeni bir konsept üzerine inşa edilecek Nintendo NX, halen firma içerisinde kod adıyla geliştiriliyor. Bu bakımdan, nihai sürümde daha farklı bir isimle karşılaşmamız yüksek ihtimal. Konsolun detayları, Haziran ayındaki E3 2016 oyun fuarında açıklanacak.

Konu altına yeni konu gibi bahsetmen hoş olmamış

Bedromaker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Türkiyede çok fazla rehavet göreceğine inanmıyorum zira türkiye pazarına girme gibi bi durumları yok bildiğim kadarıyla, girselerde bahşedilen fiyatlarda tutulması çok zor görünüyor.

Jelican

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bedromaker' Alıntı:
Türkiyede çok fazla rehavet göreceğine inanmıyorum zira türkiye pazarına girme gibi bi durumları yok bildiğim kadarıyla, girselerde bahşedilen fiyatlarda tutulması çok zor görünüyor.

Ürün çıktı, ve ülkemizdeki Nintendo oyuncuları satın almaya başladı bile. Bende de Wii ve 2DS var ve bu üründen olmasını gerçekten isterdim. Nortec Eurasia iflas etmeseydi gerçekten çok iyi olurdu.

Bedromaker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Jelican' Alıntı:
Bedromaker' Alıntı:

Ürün çıktı, ve ülkemizdeki Nintendo oyuncuları satın almaya başladı bile. Bende de Wii ve 2DS var ve bu üründen olmasını gerçekten isterdim. Nortec Eurasia iflas etmeseydi gerçekten çok iyi olurdu.

Evet bende şimdi baktım çıkış tarihi 3 mart ön siparişle yurt dışından türkiyeye alınıyor ürün fiyatıda 2200 TL civarlarında  portatif kullanışlı bi ürün ama türkiyede nintendo çok tutulmadı bundan sebep nintendo türkiyede yok bildigim kadarıyla olsa iyi olurdu tabi 
300 dolarlık bi ürünü  2200 TL ye almak biraz fazla dert gibi duruyo türkiye nintendo için iyi bir pazar değil.

Jelican

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bedromaker' Alıntı:
Jelican' Alıntı:

Evet bende şimdi baktım çıkış tarihi 3 mart ön siparişle yurt dışından türkiyeye alınıyor ürün fiyatıda 2200 TL civarlarında  portatif kullanışlı bi ürün ama türkiyede nintendo çok tutulmadı bundan sebep nintendo türkiyede yok bildigim kadarıyla olsa iyi olurdu tabi 
300 dolarlık bi ürünü  2200 TL ye almak biraz fazla dert gibi duruyo türkiye nintendo için iyi bir pazar değil.

Aslında gelirse kullanıcı fazla, ülkeden gitme sebebi ise Nortec Eurasia adlı şirketin iflas açıklaması oldu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri