Dp kablosuyla bağlıMonitör ekranına hangi kablo ile bağlıyorsun.?
tekrardan başlatmayı denediniz miAMD 6700xt ekran kartım var oyun oynarken durduk yere ekran siyah oldu no signal demeye başladı pc çalışıyor monitör kapanmış gibi oldu sanki neden oluyor bu bileniniz varmı
başka kablo ile dener misinizDp kablosuyla bağlı
Ozaman düzeliyor ama arada nadirde olsa böyle oluyor her defasında reset mi atmak zorunda kalıcamtekrardan başlatmayı denediniz mi
DP kablosunu ekran kartına değil'de kasa arasında giriş varsa bağlantıyı dene açılacak mi?Dp kablosuyla bağlı
driverlar güncel mi hocamOzaman düzeliyor ama arada nadirde olsa böyle oluyor her defasında reset mi atmak zorunda kalıcam
evetdriverlar güncel mi hocam
Geçmiş olsun WATTMANAMD 6700xt ekran kartım var oyun oynarken durduk yere ekran siyah oldu no signal demeye başladı pc çalışıyor monitör kapanmış gibi oldu sanki neden oluyor bu bileniniz varmı
gerçekmi diyorsun çözümü nedir pekiGeçmiş olsun WATTMAN
Kesin çözümü yok. Bir kaç gün daha gözlemle siyah ekran aalmaya devam edersen o zaman bilindik bazı yöntemleri denerizgerçekmi diyorsun çözümü nedir peki
gerçekmi diyorsun çözümü nedir peki
bu hata yazılımsal bir hatamı yani amd güncelleme ile çözemezmi bu hatayıKesin çözümü yok. Bir kaç gün daha gözlemle siyah ekran aalmaya devam edersen o zaman bilindik bazı yöntemleri deneriz
bende ona bakıyordum şimdi
hocam belki bu yardımı dokunabililir az istiyorsanız bakın
Yıllardır çözemedi bazen yazılımsal bazen donanımsal oluyorbu hata yazılımsal bir hatamı yani amd güncelleme ile çözemezmi bu hatayı
böyle bilindik bir hatayı nasıl çözemezler ya pes doğrusuYıllardır çözemedi bazen yazılımsal bazen donanımsal oluyor
valla hocam öyle inşallah benim başıma gelmez kartı satarım düşük nvıdıa'ya geçerimböyle bilindik bir hatayı nasıl çözemezler ya pes doğrusu
çok can sıkıyormu bu peki performans düşüklüğüne yol açıyormuvalla hocam öyle inşallah benim başıma gelmez kartı satarım düşük nvıdıa'ya geçerim
hayır açmazçok can sıkıyormu bu peki performans düşüklüğüne yol açıyormu
hocam 1 kere yaşadım ondada oyunum çöktü tekrardan girdim. eğer videoyu diyorsanız denemedim ama videoda dediğine göre 3-4 fps düşüyormuşçok can sıkıyormu bu peki performans düşüklüğüne yol açıyormu
AMD orta segmentte cidden performanslı güç ama bu WATTMAN olayı bütün hevesi kırıyor vallaçok can sıkıyormu bu peki performans düşüklüğüne yol açıyormu
nvidia tarafına geçmelimiyim peki bu durumdan dolayı 3060ti felanhayır açmaz