Notebook için DVD aparatı kullanan varmı

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Merhaba notebook umun DVD kısmını çıkarıp yerine HDD kızağı takacağım internet de 12.7 mm ve 9.5 mm olmak üzere 2 tabe var hangisini tercih etmeliyim

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
348
Cvp: Notebook için DVD aparatı kullanan varmı

Google'de bu şekilde bir görsel buldum. Ürünün görseli n11'deki bir mağazaya ait.

frisby-25-notebook-ekstra-sata-hdd-yuvasi-ssd-cady-kizak-95mm__0373012019878078.jpg

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416

Selamlar,

USB 3.0 üzerinden çalışan daha pratik HDD araçları var hocam. Onları hiç düşündünüz mü?

mesut3467

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Ben 9.5 mm olanı aldım. Daha sonra farkettim ki benim laptop 12.7 mm imiş. Bir sorun olmadı yıllardır kullanıyorum. Küçük olması sorun değilde büyük olması sorun yaratabilir.

OceanLaB' Alıntı:
Selamlar,

USB 3.0 üzerinden çalışan daha pratik HDD araçları var hocam. Onları hiç düşündünüz mü?

Hocam özelden ulaşmayı düşündüm fakat özel mesaja izin verilmiyor sanırım. Buradan yazmak istemezdim ama site içerisinde sorunlu gördüğüm bir durum var. Görüntülenmeler suni olarak arttırılabiliyor. Konularımdan bir tanesini sadece sayfa yenileyerek trend konulara taşıdım. Önemli veya önemsiz bir durumdur belki fakat ileriye dönük sorun oluşturabileceğini düşünüyorum. Bilgilendirmek istedim.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
RE: Cvp: Notebook için DVD aparatı kullanan varmı

mesut3467' Alıntı:
Ben 9.5 mm olanı aldım. Daha sonra farkettim ki benim laptop 12.7 mm imiş. Bir sorun olmadı yıllardır kullanıyorum. Küçük olması sorun değilde büyük olması sorun yaratabilir.

OceanLaB' Alıntı:
Selamlar,

Hocam özelden ulaşmayı düşündüm fakat özel mesaja izin verilmiyor sanırım. Buradan yazmak istemezdim ama site içerisinde sorunlu gördüğüm bir durum var. Görüntülenmeler suni olarak arttırılabiliyor. Konularımdan bir tanesini sadece sayfa yenileyerek trend konulara taşıdım. Önemli veya önemsiz bir durumdur belki fakat ileriye dönük sorun oluşturabileceğini düşünüyorum. Bilgilendirmek istedim.

Hocam F5 atarak her yenilemede bir hit artış durumunu biliyoruz. Aslında bu olağan bir durum. Yine de bildirdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri