nothing phone 1 almayı düşünüyorum kullanan varsa deneyimlerini dinlemek isterim
Fiyatına göre hoş ürün, geçenlerde 256GB olanı 13k altına verildi ama şimdi zamlanmış. Açıkçası biraz indirim beklenebilirnothing phone 1 almayı düşünüyorum kullanan varsa deneyimlerini dinlemek isterim
aslında xz premıum kullanıyorum hala tas gıbı cıhaz fakat vıdeo kaydı alırken odak noktası sureklı bozuluyor bu nedenle telefon degısmem gerek muadıl bırkac telefona baktım da honor samsung techno ve xıaomı kısmında urunlerı begenmedım. nothıng cok hosuma gıttı ama sanırım pek kullanıcısı da yok gıbıFiyatına göre hoş ürün, geçenlerde 256GB olanı 13k altına verildi ama şimdi zamlanmış. Açıkçası biraz indirim beklenebilir
Pek kullanıcısı olmaması pek bir dert değil bence açıkçası, tanıdığım kullananlar var, hatta kendim içinde 1 tane sipariş verdim geçen indirimdeykenaslında xz premıum kullanıyorum hala tas gıbı cıhaz fakat vıdeo kaydı alırken odak noktası sureklı bozuluyor bu nedenle telefon degısmem gerek muadıl bırkac telefona baktım da honor samsung techno ve xıaomı kısmında urunlerı begenmedım. nothıng cok hosuma gıttı ama sanırım pek kullanıcısı da yok gıbı
Pek kullanıcısı olmaması pek bir dert değil bence açıkçası, tanıdığım kullananlar var, hatta kendim içinde 1 tane sipariş verdim geçen indirimdeyken
hocam vıdeo kayıtta 4k 60fps var mıilerleyen zamanlarda deneyimlerini paylaşır mısın hayırlı olsun
hocam vıdeo kayıtta 4k 60fps var mı
bir de video cekerken ısık odaklamayı kılıtleyebılıryor musun telefonda @egecabbar
işlemci performansı hakkında bılgı verebılır mısın oynadıgın oyunlar veya kullandııgn programlarda nasılStok kamerasında ne yazık ki 4k 60 fps yok, buna anca gcam ile ulaşabiliyoruz. video çekerken ışık odaklama özelliği mevcut.
![]()
Nothing Phone (1) için GCam ve XML Dosyası
Nothing Phone (1), şık tasarımı ve yenilikçi yaklaşımıyla dikkat çeken bir akıllı telefon. Ancak, bazı kullanıcılar telefonun stok kamera uygulamasının potansiyelini tam olarak kullanmadığını düşünebiliyor. Bu noktada, Google Camera (GCam) uygulaması, Nothing Phone (1) kullanıcılarına daha...nothingforum.com
farklı sorularınız var ise yardımcı olabilirim.
işlemci performansı hakkında bılgı verebılır mısın oynadıgın oyunlar veya kullandııgn programlarda nasıl
gunluk yogun kullanımda bataryası nasıl arastırgıımda dırekt 120hz ekranla gelıyormus 120 sabıt olması pılı tuketır sonuctaÖncelikle fifa, pubg ve aspalth denedim, hiçbir şekilde donma,kasma vs almadım. Isınma desen çok hissettirmiyor.eski telefonumda elim yanıyordu resmen, bu telefonda hiç öyle bir sıcaklık ile karşılaşmadım. programlarda ise çok akıcı herşey aynı iphone gibi, zaten içerisinde gereksiz uygulamalar olmadığı için telefon yorulmuyor, yorulmadığı içinde gereksiz donma, kasma ve ısınma yapmıyor.bir nevi iphone gibi düşünebilirsiniz.
gunluk yogun kullanımda bataryası nasıl arastırgıımda dırekt 120hz ekranla gelıyormus 120 sabıt olması pılı tuketır sonucta
bende dinamik yenileme hızı seçeneği yok nasıl aktif ettiniz?Ayarlanabiliyor, ister 60 ister 120, isterseniz Dinamik.
Ben yoğun kullanımda 8 saat ekran süresi alıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 40552
iyiymiş o zaman sağ olasın valla arastırgımda dınamık gozukmuyordu sabıt dıyordu. super oldu bu bılgı.Ayarlanabiliyor, ister 60 ister 120, isterseniz Dinamik.
Ben yoğun kullanımda 8 saat ekran süresi alıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 40552
androıd surum benım ıcın cokta onemlı degıl baya arastırdım ilk baslarda kompakt boyutundan dolayı s22 alacaktım ama nothıng 1 cok ılgımı cektı. kagıt ustunde daha iyi honor xiaomi samsung telefonlar goruyorum fakat nothing1 tam isteklerimi ve ihtiyaclarımı karsılıyor.bende dinamik yenileme hızı seçeneği yok nasıl aktif ettiniz?
bende nothing phone 1 kullanıyorum. ama şu anda bu cihazı almanızı tavsiye etmem çünkü android 15 den sonra daha güncelleme gelmeyecek diye biliyorum. bütçeniz nedir?
iyiymiş o zaman sağ olasın valla arastırgımda dınamık gozukmuyordu sabıt dıyordu. super oldu bu bılgı.
androıd surum benım ıcın cokta onemlı degıl baya arastırdım ilk baslarda kompakt boyutundan dolayı s22 alacaktım ama nothıng 1 cok ılgımı cektı. kagıt ustunde daha iyi honor xiaomi samsung telefonlar goruyorum fakat nothing1 tam isteklerimi ve ihtiyaclarımı karsılıyor.
yardimlarin icin cok tesekkur ederimNothing i alırken özelliklerine takılmamak lazım zaten hocam, iPhone gibi düşünebilirsin. Şimdiden hayırlı olsun