Numlock-caps ve Scrl lock ışık

Murat Güngör

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhabalar,

Steelseries apex 100 klavye kullanıyorum yaklaşık 6 7 aydır. Fakat son 1 aydır şöyle bir problemim var. Sağ üst tarafta bilindiği gibi numlock ve diğer tuşların ışığı yanar. Ama 1 aydır o ışıkların hepsi hiç bir şekilde yanmıyor. Fakat numlock sayı tuşları çalışıyor. Numlock tuşlarını kapatıp açabiliyorumda. 

Başına gelen ve düzeltebilen var mı ?

KS

Murat Güngör

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Konuda da belirttiğim gibi bir sorunum vardı. Fakat kimseden cevap alamadığım için biraz kurcalama ve deneme yanılma yoluyla sorunumu çözdüm.
Aynı klavyeden kullanan arkadaşlar için söylüyorum. Son gelen windows 10 güncellemeleriyle ilgili problem var. Güncellemeden sonra ışıklar yanmıyor ama klavye çalışıyor.

Sorunun çözümü için bu yolu izleyin.

1) Aygıt yöneticisi ayarlarına girin.
2) Klavye seçeneğinden aygıtı bulun ( isim yazmaz ise HID klavye aygıtlarına teker teker bakın. her birinden isim yazar)
3) Sürücüyü kaldır diyin.
4) Tekrar aygıt yöneticisine girin
5) İnsan arabirim aygıtlarına girin
6) Aynı işlemi burada da yapın.

Sistem otomatik olarak klavye driverini baştan kuracak ve sorun çözülmüş olacak.

Akanzaii06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
MSI Vigor GK50 Low Profile klavye aldım. masaüstü bilgisayarım kurulu olmadığı için Televizyonun usb portuna bağladım tüm rgb ışıkları yanıyor. Tuşlar çalışor. Caps lock ve Num lock ta işlevini yerine getiriyor Fakat bende de Numlock ve capslock ledleri yanmıyor ürünü değişime göndereceğim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri