Ekran kartının markası oBen ideaped3 512 ssd laptop aldım üzerinde NVİDİA yazıyor bu ne işe yarar hangi amaçla kullanabilirim?
Kurulu değilse Google'a gir, Geforce Experience yaz, indir ve kur. Sonra sürücülere girip son sürümü indir ve hızlı kurulum olarak kur.Ben ideaped3 512 ssd laptop aldım üzerinde NVİDİA yazıyor bu ne işe yarar hangi amaçla kullanabilirim?
Cevap veren 2 arkadaş da farklı şeyler söylüyor kafam karıştıEkran kartının markası o
kim farklı şey söylemiş?Cevap veren 2 arkadaş da farklı şeyler söylüyor kafam karıştı
Biri kurulu değilse googleden hemen kur demiş. Diğeri de o zaman kötü bir bilgisayardır 1 yılda falan bozulur demişkim farklı şey söylemiş?
troll 1 yılda bozulur diyen. nvidia ekran kartı markasıdır. google a girip Geforce Experience yaz, indir ve kur.Biri kurulu değilse googleden hemen kur demiş. Diğeri de o zaman kötü bir bilgisayardır 1 yılda falan bozulur demiş
Tamamdır teşekkür ederimtroll 1 yılda bozulur diyen. nvidia ekran kartı markasıdır. google a girip Geforce Experience yaz, indir ve kur.
(!) koymuştum sonradan, ironi yani.Biri kurulu değilse googleden hemen kur demiş. Diğeri de o zaman kötü bir bilgisayardır 1 yılda falan bozulur demiş