NVIDIA 522.25 Sürümü 3060 Ti ( Sorunlu mu - Sorunsuz mu ) ?

ms61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar ekran kartım Nvidia GeForce RTX 3060 Ti Gaming X. Nvidia 522.25 sürümünü çıkardı indirip yükledim ama şöyle bir sorunla karşılaştım. Bilgisayarım boştayken görev yöneticisinden ekran kartını %100 çalışma seviyelerine çıktığını gördüm. Bu nedenle 517.48 sürümüne geri döndüm ve o durumdan kurtuldum. Sizde de böyle mi acaba ? Bu yeni güncellemeyi yapan var mı ? Ve yeni güncellemeyi yapıp bilgisayar boştayken ekran kartının çalışma % yüzdesi sizlerde kaç ? Tek sorun bende mi acaba o yüzden siz değerli arkadaşlara bi sormak istedim. İyi günler

EfeUzm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Kanka ben de 3060 Ti kullanıyorum. bahsettiğin game ready sürücüleri mi oluyor tam olarak

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
661
Arkadaşlar ekran kartım Nvidia GeForce RTX 3060 Ti Gaming X. Nvidia 522.25 sürümünü çıkardı...
Sizde de böyle mi acaba ? Bu yeni güncellemeyi yapan var mı ? Ve yeni güncellemeyi yapıp bilgisayar boştayken ekran kartının çalışma % yüzdesi sizlerde kaç ? Tek sorun bende mi acaba o yüzden siz değerli arkadaşlara bi sormak istedim. İyi günler
522.25 sürümü ile kullanıyorum. Boştayken PC ve hatta tarayıcı da açıkken %1-%11 arası kalıyor. Daha yukarı çıkmıyor. NOT: Win 10 kullanıyorum.

esatiaga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bende kurulu bayağıdır öyle bir sorun yok hocam. (Gigabyte 3060 ti Gaming Oc / Win 10 64 bit)

KS

ms61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
522.25 sürümü ile kullanıyorum. Boştayken PC ve hatta tarayıcı da açıkken %1-%11 arası kalıyor. Daha yukarı çıkmıyor. NOT: Win 10 kullanıyorum.
Win 11 kullanıyorum ben anlamadım gitti 522.25 sürümünde boştayken ekran kartı %100 seviyelerine kadar çıkıyor. Değişik bir durum

esatiaga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Win 10 sürüme geri dönüp sıkıntı tekrar ediyor mu denemenizi öneririm. Win 11 yeni olduğu için henüz çok fazla yazılımsal sıkıntı mevcut ilerde geçilebilir ama şuan için erken ben bilerek geçmedim.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
661
Win 11 kullanıyorum ben anlamadım gitti 522.25 sürümünde boştayken ekran kartı %100 seviyelerine kadar çıkıyor. Değişik bir durum
Win 11 hataları hala mevcut. Belki sizin de böyle bir durumla karşılaşmanız mümkün.
Temiz kurulum ile Win 10 deneyin bir de, sorun yine devam ediyorsa o zaman sorunu başka yerde arayalım derim. Denemeden bilemeyiz benimki sadece tahmindi.

KS

ms61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Win 10 sürüme geri dönüp sıkıntı tekrar ediyor mu denemenizi öneririm. Win 11 yeni olduğu için henüz çok fazla yazılımsal sıkıntı mevcut ilerde geçilebilir ama şuan için erken ben bilerek geçmedim.
o zaman format atıp win10 geçtiğimde tekrardan bakayım sorun devam ediyor mu diye. Sizleri de bilgilendiririm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri